Het team!

Het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk een pagina met de DT leden.

Tiets (HDT) 
Ik ben Tiets en zoals de teamleden me noemen HDT -Hoofd design Team.
Ik mag proberen iedereen in het gareel te houden hier hahaha.
Ik ben getrouwd met Karel, samen hebben we 2 kinderen Dieuwke(1988)  en Robin(1990).
Ook zijn we in het rijke bezit van een kleindochter Lily.(2015)  Daar mag ik regelmatig op passen en dat is zo heerlijk om te doen!! Hopelijk heeft ze de freubel genen van mij meegekregen!
Ik maak al jaren kaarten ik denk al een jaar of 18... ooit begonnen met 3 D knippen ,daarna diverse technieken erbij en uiteindelijk in de scrap wereld beland..
En nu sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij Kimya en ontwerp ik daar diverse albums en creatie;s voor en de 2 maandelijkse Scrap en Bep projecten. Ook doe ik alles voor facebook en blog en organiseer ik de bloghops en soms workshops thuis.  Ik kon Kimya al langere tijd  en was meteen fan van paperbags, zakjes etc... en nu heb ik mijn werk ervan kunnen maken... Een droom die werkelijkheid is geworden!!

Christa
Hoi allemaal.

Ik ben Christa 40 jaar oud wonend in Noord-Holland , getrouwd met Cor en samen hebben wij een zoon van 9 jaar en een kat van 12 jaar oud.
Alweer 16 jaar werkzaam in de Thuiszorg als verzorgende C nog steeds met veel plezier.
Mijn hobby's zijn kaarten maken met vaak een ingekleurde stempel afdruk, liefst werk ik met een water medium.

Wat ik ook leuk vind is dingen decoreren ( doosjes andere bestaanbare dingen), scrap layouts of albumpjes maken met foto's .
 Vanaf juli 2015 zit ik in het designteam van Kimya , met de producten van Kimya kun je zoveel kanten mee op dus ik zit heerlijk op mijn plek.
 Verder zit ik in het Clubtteam van Tiets en ik zit nog in een Amerikaans digi/stempel design team genaamd SomeOddGirl.
Met alle drie de teams kan ik heerlijk combineren bij Kimya .Mijn naam is Esther, geboren in 1982 in Meerkerk. Op m’n 25ste  het huis uit gegaan en in het prachtige dorp Ameide gaan wonen. Getrouwd in 2009 met Willian (ook uit 1982) en samen hebben wij een PRACHT van een heerlijk kind gekregen in 2013. Zij heeft de naam Yacinthe van ons gekregen.  Een vrolijk humoristisch meisje en lieve dochter.
Mijn man is werkzaam in de schipperswereld.,waardoor  ik vaak  hele avonden alleen thuis ben. Nu vermaak ik me prima want ik zit tenslotte in het desingteam van Kimya en zie je dus geregeld creaties van mijn hand voorbij komen. Deze maak ik in de avonden voornamelijk. Maar ik hou er stiekem een beetje van als er wat druk op de ketel komt. Dus vaak op het laatste nippertje, haha. Maar komt altijd goed hoor!! Het is niet dat ik mijn creaties afraffel hoor. Integendeel!!!! 
Ik vind het heerlijk om “wat” te doen te hebben. Dus creatief met kimya artikelen, maar ook in de wintermaanden vind ik een haakwerkje of een Jan van Haasteren puzzel heerlijk om te doen. Dat puzzelen is zo fijn, lekker turen naar de stukjes en dan blij zijn als je er een paar weg kunt leggen. 
Het haken heb ik vorig jaar van mijn moeder geleerd, en niet een lapje om mee te beginnen maar meteen een heuse knuffel. Leuk hoor, dat gefrunnik met een draadje en een haaknaald voor de tv om zo niks van mn favo tv programma’s te missen.

Op het moment van dit schrijven staat er een andere hobby af te koelen. Ik heb nl net een taart gebakken in de oven, het ruikt zo heerlijk. Maar dat bakken in de keuken vind ik ook heerlijk. Ja het opeten is ook heerlijk om te doen hoor, maar doe ik natuurlijk niet elke week haha.
Verder werk in op de donderdag, vrijdag en zaterdag bij Intratuin. Als bloemiste. Inmiddels alweer 12 jaar dus bijna een jubileum haha. Heel leuk werk en zou dat werk nog niet willen missen hoor. 
Alsof ik het nog niet druk genoeg heb hebben we sinds 3 jaar een moestuin. Een flinke ook hoor. Maar dit ligt in de wintermaanden altijd een beetje op een laag pitje. Maar in de voorjaarsperiode en dan in de zomer is het wel topdrukte qua zaaien, oogsten en vooral het onkruid ruchten. Dat groeit altijd het snelste en is het meest voorradig en heb ik zelf niet eens gezaaid. Haha. Maar het zo heerlijk om te oogsten en het op te eten. Echt zoveel smakelijker dan het kant en klare uit de winkel.
Ik ben in 2014 bij kimya gekomen door een oproepje op fb. Ik kende er verder nog weinig van, maar het was zo leuk om meteen bij het team te horen en met mooie producten de mooiste creaties te maken. En vooral ook te zien dat een ieder zijn eigen stijl heeft. En om te zien wat een ieder met hetzelfde product maakt maar uiteindelijk zooo verschillend is. Dit verschil kun je altijd goed zien met de bloghop. Dan maken we allemaal met hetzelfde basisartikel een creatie en door de “hoppen” op de blog kom je langs elke creatie. Zo gaaf om te doen!!  Monique
Hoi, hoi, mijn naam is Monique Aanen, ik ben geboren in 1975 en in 1997 getrouwd met Leo.

 In 2002 werden wij de trotse ouders van Marylse en in 2005 mochten wij dit grote geluk nogmaals ervaren en werd onze zoon Thijmen geboren. 

Ik woon in een klein maar gezellig dorpje, in Tienhoven (ZH). Dit ligt redelijk dichtbij Arkel waar Kimya gevestigd is…heel gevaarlijk dus. Ik ga er dan ook regelmatig even langs. Creatief bezig zijn is een van mijn grootste hobby’s. Ik vind heel erg veel leuk om te doen maar net als jullie heb ik nog geen adresje gevonden waar ze doosjes tijd verkopen. In mei 2017 werd ik gevraagd om bij het designteam van Kimya te komen. En wie zegt daar nou nee tegen? Niemand toch? Ik maak met veel plezier de creaties die jullie op de blog en facebook voorbij zien komen en hoop jullie daardoor te inspireren zodat jullie ook creatief aan de slag gaan. Ik wens je daar dan ook veel plezier bij. Lieve groetjes!!

Martine
Ik ben dus Martine en ik ben ( bijna) 50 jaar .
Ik ben al 30 jaar (iets meer)  samen met Arie , waarvan 18 jaar getrouwd. Misschien leuk om te weten, ik ben in Oostenrijk getrouwd.. Gezellig met 30 man, 2 huizen afgehuurd voor een hele week lang ! 
Op diezelfde plek kom ik denk ik al zo`n 37 jaar op vakantie , en met Arie dus al zo`n 30 jaar. En ook altijd in hetzelfde huis...het is gewoon mijn Oostenrijkse familie geworden! 
Ik heb 2 zussen, 1 oudere die ook kaartjes maakt, en een tweelingzus, die alleen op taartenmaakgebiedactief is....kaartjes maken kan ze niet...hihi ( echt niet hรจ? )
We hebben ons hele leven samen al poezen in huis rond dwarrelen , nu alweer dus de tweede lichting
zoals ik dat noem....De oudste 2 zijn 15 en de jongste is 8 . Daartussen nog twee van 13.....ja ja , het zijn er 5 !En dan is er ook nog een hond , zij is 14 . En heeft mijn man 4 baard-agamen ( ja, die heeft mijn man, niet ik....)
Ik ben best creatief , als ik dat van mijzelf mag zeggen....Ik heb meestal zoiets , dat ga ik niet kopen, ik kijk of ikhet zelf kan maken. Zo ook al sinds een aantal jaren doe ik twee stoelen in huis zelf bekleden, ik zeg alleen nu al een aantal 
keren ; ik doe het niet meer....maar ja, stoelen zijn nog steeds goed dus dan toch maar weer een lap erover heen...hihihi
En wie heeft er nou een nieuwe stoel voor 25 euro???? Ik heb ook nog 5 jaar met fimoklei gespeeld..iedere woensdagavond op cursus . 
Ik ben momenteel post bezorger , en heb hiervoor met veel plezier bij Miss Etam gewerkt...totdat deze over de kop ging.
Maar heb nog genoeg tijd voor mijn hobby...hihihi
Ik maak dus al een tijdje kaarten. Ben begonnen met Magnolia stempels...verslaafd was ik daaraan. Tegenwoordig zijn het de Some Odd Girls....Maar met plaatjes kom ik ook een heel eind...
Op een gegeven moment zijn er ook de projectjes bij gekomen....en dat is Kimya opgevallen en sinds april 2016 zit ik in het Designteam !
En sinds kort ook bij Tiets in het Designteam....ook al zo leuk ! Ik hoop daar nog heel lang deel van uit te mogen maken !!

Dit was een beetje mijn verhaal.....

Lieve groetjes van mij en zie jullie wel weer op FB , bij Kimya, op een beurs......noem het maar......


Jolanda
Ik ben Jolanda en ik woon samen met Theo in Den Helder. Ik werk als apothekersassistente in de poliklinische apotheek van het Noordwest Ziekenhuishuisgroep locatie Den Helder. Het is een vrij drukke baan en onregelmatig werken, omdat we ook de dienstapotheek van de regio zijn. In de vrije uurtjes die ik overhoud ben ik vaak aan de knutsel. Ik maak projectjes/kaarten, lekker stoeien met de Silhoutte, ontwerpjes maken en bedenken, de kunst afkijken bij mijn zuster, ideetjes opdoen en ook haak ik graag.  Ik vind het heerlijk om mijn hobby te combineren met de producten van Kimya verpakkingen. Je kan je creaties op deze manier leuk aankleden/verpakken en weggeven. Ik maak sinds februari 2013 deel uit van het Design Team. Verder fotografeer ik, doe ik aan aquajoggen, nordic-en, surf graag over het internet en hou ik van shoppen. Het klinkt allemaal vrij druk, maar het is voor mij een heerlijke ontspanning.

Margreet
Ik ben Margreet van Wolfswinkel, getrouwd, moeder van Channah en Robin.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als praktijkassistente in een verloskundigenpraktijk. Ook heb ik mijn eigen praktijk waar ik cursussen Babymassage geef. Verder ben ik enthousiast, creatief, positief, niet bang voor een beetje uitdaging, gedreven en voel ik me heerlijk thuis in het Kimya Design team! Ik ben graag creatief bezig, ooit begonnen met embossingkaartjes, later ook veel scrapkaarten. Inmiddels maak ik bijna geen kaarten meer. Veel leuker om me lekker uit te leven in wat uitgebreidere projecten. Fijn aan de slag met doosjes, paperbags, papier, lint enz. Een heerlijke manier om lekker te ontspannen! Ook haken vind ik erg leuk en doe ik graag. 

Anja
Graag wil ik  mezelf even voorstellen. 
Ik ben Anja Deurloo, 52 jaar en getrouwd met Hugo.
We hebben 4 kinderen en de twee oudsten zijn getrouwd.
Ik ben altijd wel creatief geweest maar zes jaar geleden ontdekte  ik de Scrapwereld ……..wat een mogelijkheden !!!
Ik ben begonnen met canvas schilderijtjes , mixed media en uiteindelijk beland bij de albums. De mooie papier lijnen zijn echt mijn favoriet!
Ze liggen vaak te pronken op mijn buro gewoon omdat ik er de schaar niet in wil zetten ;-)
Sinds 23 Sept. 2017 ben ik DT member bij Kimya Verpakkingen.
Een nieuwe en leuke uitdaging en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren.


Sandra

Ik ben Sandra getrouwd met Maurice en moeder van Niels en samen wonen wij in Zoetermeer.
Ik werk 32 uur per week bij de Bouwmaat als medewerker service, een echte mannen wereld waar ik me prima in thuis voel.
In mijn vrije tijd ben ik graag aan de freubel en dan vooral met de spulletjes van kimya natuurlijk.
Waar ik vroeger veel kaarten maakte maak ik nu graag minialbums en aparte projecten zoals een letterbak van doosjes.

Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn creaties. 

1 opmerking:

  1. Ik wacht al ruim een week op antwoord, bestelling betaald gister maar staat nog steeds open? Mijn account op jullie site is verwijderd door jullie,bij ww vergeten is email adres niet bekend en jullie bellen is onmogelijk en ik blijf niet langer op mail antwoord wachten! Ik wil mijn bestelling annuleren en geld terug gestort hebben.

    BeantwoordenVerwijderen