maandag 29 december 2014

Sterretjes!!!

Hallo!!

De laatste blog van dit jaar is van mijn hand. Het jaar is snel gegaan. Alweer tijd voor oliebollen, terugblikken op het afgelopen jaar, lijstjes van de mooiste-beste-leukste-enzovoort, beste wensen en goede voornemens. Maar ook van vuurwerk. En daar heb ik mijn Kimya creatie op aangepast.
Wat ik heb ik deze keer gemaakt???


Deze keer ben ik gegaan voor een witte vlakke zak. Hier heb ik een stuk vanaf gesneden omdat deze anders te groot zou zijn. De onderkant heb ik een stukje omgevouwen. Dit aan de zijkanten weer vastgeplakt. Daarop heb ik een stukje zwart/zilver dessinpapier geplakt.
Dit heb ik versierd met een zilveren klok.
Van het restje papier wat overbleef van het zakje heb ik wat sterretjes geponst. Uit zilver glitter papier een nog kleiner sterretje geponst en deze ook op het zakje geplakt.Verder heb ik een grote ster met glitters opgeplakt. Daaraan heb ik een schattig bedeltje in de vorm van een ster geknoopt.


Een stukje wit weblint erbij en een leuke tekststempel.
Met daaronder een maskingtape.
 En klaar is je zakje.
Maar we zijn er nog niet... er hoort natuurlijk nog wat leuks in het zakje.
Ik ben gegaan voor die geweldig leuke zwarte labels.


Hieraan heb ik een stukje zilver kant geknoopt. Ook weer een stukje dessinpapier geplakt. Hierop weer dezelfde sterrretjes als op het zakje. En met maskingtape heb ik de sterretjes geplakt. Dit leuke zakje met label kun je bv tijdens de nieuwjaarswensen aan je buren en vrienden geven. Succes verzekerd.
Dit was mijn laatste blog voor dit jaar. Ik wens jou namens het hele kimya designer team een hele fijne jaarwisseling en een gezond en goed nieuwjaar. Doe voorzichig met vuurwerk, want het is lastig knutselen met 1 hand....

Heel veel liefs, en tot volgend jaar!

Esther

1 opmerking: