donderdag 18 juni 2015

Pocket letters met Kimya!

Kimya Pocket Letter...Goede morgen allemaal,

Vandaag weer een creatie van mij, deze keer een pocket letter....... een wattes zul je denken nou een pocket letter hihihi.
Dit idee is bedacht door Janette Lane, en ik zal jullie aan de hand van foto's proberen te laten zien wat het eigenlijk inhoudt!

Het is dus een 9 vaks verzamelpocket die je gaat decoreren en Kimya heeft echt de meest ideale spulletjes hiervoor, aan de achterkant van de pocket stop je dan nog wat kleine goodies en wat er echt bij hoort is een brief, hoeft geen lange brief te zijn maar een klein briefje met wie je bent en wat je bezighoudt is al genoeg, het is een beetje het penvriendin idee maar dan heel creatief!!

Genoeg gepraat.... hier komen de foto's!!


De voorkant van de PL en echt bijna alles wat je ziet is verkrijgbaar bij Kimya (behalve het papier)
Ik vind het altijd mooi om van een vel een pagina te maken maar je kunt natuurlijk ook verschillende papiertjes die bij elkaar passen gebruiken....


Hier kun je zien dat ik een taartrondje heb gebruikt en een kraftsticker


De banner over het midden heb ik gemaakt met de labels van Kimya, ze hebben ze echt in diverse maten!! Ook de labels rechtsboven zijn van Kimya, ik heb ze alleen beplakt met designpapier, het kraft label met de tekst "thank you" is ook van Kimya.
Onder de banner heb ik een strook mesh wired jute geplakt (echt een aanrader) met daarover heen een strook designpapier en dan weer een strook jute band.


Ook de buitenkant van de PL kun je decoreren, gebruik een goede tape en zorg ervoor dat de je nog wel wat in de pockets kan stoppen dus ff goed kijken waar je plakt! Ik heb hier een pergamijn loonzakje opgeplakt en daar een label ingedaan. Op het zakje heb ik een sluiting gemaakt met zo'n gaaf kraftetiket erop, onderlangs een stukje kant met daar overheen een bindertje met tekst.Hier zie je langs de zijkant dat ik nog wat laagjes heb gemaakt met een taartrondje, jute, kant en een bindertje.. het knoopje met de tekst handmade mag natuurlijk niet ontbreken!

Dat was de voorkant!!! Dan nu de achterkant, hier gaan dus de goodies (kleine cadeautjes) in en een briefje, het hoeft niet groots of duur te zijn gewoon wat kleine leuke spullies is genoeg, ik doe er vaak nog wat thee of zoiets bij!!


Hier zie je de gehele pagina, in de ponsgaatjes aan de zijkanten heb ik nog wat restjes roesjes lint geknoopt met wat stukjes rest touw. zoals ik al zei voor de goodies moet je ook bij Kimya zijn!!


Hier een ornamentje, wat houten knoopjes en een stukje mesh wire, de thee is niet verkrijgbaar bij Kimya (geloof ik) maar wel altijd leuk om mee te sturen, en in de middelste pocket zie je de brief!


Wat kraftlabels en natuurlijk de labels Kimya heeft ze in vele maten!!

Zo da was hem dan de pocketletter voor Kimya, ik hoop dat jullie hem mooi vinden en ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden!!!

En mochten jullie nou zelf wat moois maken met de producten van Kimya kom het ons dan laten zien in onze Facebook groep wij komen graag kijken!!

Groetjes Sandra 

2 opmerkingen:

 1. Wat een super gave en leuke pocket letter!!
  Duidelijke uitleg ook.
  Ik wil hier zelf gauw mee aan de slag gaan en je hebt me inspiratie gegeven.
  Dank je wel!
  Creatieve groet, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw zeg dat is weer super en natuurlijk erg handig al die leuke spulletjes van Kimya .
  Toppertje weer Tiets
  Liefs en Creatiefs
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen