donderdag 6 juli 2017

Bon Voyage!

Vakantie staat voor de deur…. ook hier bij ons dus dit is mijn laatste blogpost voor dat we onze koffers pakken en er lekker op uit gaan !!!
Ik hoop dat ik jullie kan inspireren …. want hoe leuk is het om iemand die je dierbaar is iets leuks mee te geven !!Deze keer heb ik een Kraft tasje met sluiting en twee kleine envelopjes gebruikt.
Het nieuwe Pion legends of the Sea paste prima bij dit thema Vakantie .
Op de voorzijde van het doosje zie een papieren onderzetter, kraft hartje, jute bloem met daarop een roosje en wat parels aan een draad.
Op de achterzijde van het doosje zie je een wit kanten lintje met daarop het mooie lint met de tekst “made with love”ook zie je een scheef houten hartje met jute touw door de gaatjes. 
Dit zijn twee mini envelopjes aan elkaar geplakt.
Gewoon heel simpel je vouwt de ene flop open en plakt het flapje netjes vast aan de achterkant van de andere envelop netjes tegen de vouw.
Hihihiihi makkelijk toch ….
Op de rechterkant zie je een dubbel gevouwen mini dolly in de envelop zit een tag geschoven die ik op maat heb gesneden …..je kan hier een persoonlijke boodschap op zetten voor de vakantieganger.
Aan de rechterzijde zie je een kanten lintje , op het flapje wat nog open is zie je een strikje en een tekst etiket.


Ook de achterzijde nog even beplakt ….heel simpel maar ook dat kan heel leuk zijn.
Nu nog even wat vakantie centjes in het open envelopje doen en dan zijn we echt klaar!!
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie tijd toe … Goede reis ...Maak mooie herinneringen en GENIET  van alles en iedereen om je heen !!
Dikke knuffel en tot na de vakantie ……BON VAYAGE !!!

 


  

  
  
 
  

5 opmerkingen: