Het team

Hieronder stelt ons designteam zich aan je voor:--------------------------------------------------------------------------------Esther

Mijn naam is Esther, geboren in 1982 in Meerkerk. Op m’n 25ste  het huis uit gegaan en in het prachtige dorp Ameide gaan wonen. Getrouwd in 2009 met Willian (ook uit 1982) en samen hebben wij een PRACHT van een heerlijk kind gekregen in 2013. Zij heeft de naam Yacinthe van ons gekregen.  Een vrolijk humoristisch meisje en lieve dochter.
Mijn man is werkzaam in de schipperswereld.,waardoor  ik vaak  hele avonden alleen thuis ben. Nu vermaak ik me prima want ik zit tenslotte in het designteam van Kimya en zie je dus geregeld creaties van mijn hand voorbij komen. Deze maak ik in de avonden voornamelijk. Maar ik hou er stiekem een beetje van als er wat druk op de ketel komt. Dus vaak op het laatste nippertje, haha. Maar komt altijd goed hoor!! Het is niet dat ik mijn creaties afraffel hoor. Integendeel!!!! 
Ik vind het heerlijk om “wat” te doen te hebben. Dus creatief met kimya artikelen, maar ook in de wintermaanden vind ik een haakwerkje of een Jan van Haasteren puzzel heerlijk om te doen. Dat puzzelen is zo fijn, lekker turen naar de stukjes en dan blij zijn als je er een paar weg kunt leggen. 
Het haken heb ik vorig jaar van mijn moeder geleerd, en niet een lapje om mee te beginnen maar meteen een heuse knuffel. Leuk hoor, dat gefrunnik met een draadje en een haaknaald voor de tv om zo niks van m'n favo tv programma’s te missen.

Op het moment van dit schrijven staat er een andere hobby af te koelen. Ik heb nl net een taart gebakken in de oven, het ruikt zo heerlijk. Maar dat bakken in de keuken vind ik ook heerlijk. Ja het opeten is ook heerlijk om te doen hoor, maar doe ik natuurlijk niet elke week haha.
Verder werk in op de donderdag, vrijdag en zaterdag bij Intratuin. Als bloemiste. Inmiddels alweer 12 jaar dus bijna een jubileum haha. Heel leuk werk en zou dat werk nog niet willen missen hoor. 
Alsof ik het nog niet druk genoeg heb hebben we sinds 3 jaar een moestuin. Een flinke ook hoor. Maar dit ligt in de wintermaanden altijd een beetje op een laag pitje. Maar in de voorjaarsperiode en dan in de zomer is het wel topdrukte qua zaaien, oogsten en vooral het onkruid ruchten. Dat groeit altijd het snelste en is het meest voorradig en heb ik zelf niet eens gezaaid. Haha. Maar het zo heerlijk om te oogsten en het op te eten. Echt zoveel smakelijker dan het kant en klare uit de winkel.
Ik ben in 2014 bij kimya gekomen door een oproepje op fb. Ik kende er verder nog weinig van, maar het was zo leuk om meteen bij het team te horen en met mooie producten de mooiste creaties te maken. En vooral ook te zien dat een ieder zijn eigen stijl heeft. En om te zien wat een ieder met hetzelfde product maakt maar uiteindelijk zooo verschillend is. Dit verschil kun je altijd goed zien met de bloghop. Dan maken we allemaal met hetzelfde basisartikel een creatie en door de “hoppen” op de blog kom je langs elke creatie. Zo gaaf om te doen!! 


-------------------------------------------------------------------------------- Monique


Hoi, hoi, mijn naam is Monique Aanen, ik ben geboren in 1975 en in 1997 getrouwd met Leo.

 In 2002 werden wij de trotse ouders van Marylse en in 2005 mochten wij dit grote geluk nogmaals ervaren en werd onze zoon Thijmen geboren. 

Ik woon in een klein maar gezellig dorpje, in Tienhoven aan de Lek in Utrecht. Creatief bezig zijn is een van mijn grootste hobby’s. Ik vind heel erg veel leuk om te doen maar net als jullie heb ik nog geen adresje gevonden waar ze doosjes tijd verkopen. In mei 2017 werd ik gevraagd om bij het designteam van Kimya te komen. En wie zegt daar nou nee tegen? Niemand toch? Ik maak met veel plezier de creaties die jullie op de blog en facebook voorbij zien komen en hoop jullie daardoor te inspireren zodat jullie ook creatief aan de slag gaan. Ik wens je daar dan ook veel plezier bij. 

Daarnaast werk ik sinds 1 februari 2019 ook 2 dagen in de week op kantoor bij Kimya. Dat is de meest leuke baan die je hebben kunt als je van hobbyspulletjes houdt toch? Het is elke keer weer een feestje als het woens- of vrijdag is want dat zijn mijn vaste werkdagen. Gezellig met Femke de webshop vullen, nieuwe  spulletjes uitpakken en prijzen en in de winkel zetten, acties verzinnen. Ook het voorbereiden voor de beurzen en beurzen opbouwen hoort erbij. En dan natuurlijk ook jullie ontmoeten op de beurzen. Hoe gezellig is dat? Kortom, droombaan!

Lieve groetjes!!


--------------------------------------------------------------------------------SandraIk ben Sandra getrouwd met Maurice en moeder van Niels en samen wonen wij in Zoetermeer.
Ik werk 24 uur per week bij de Bouwmaat als medewerker service, een echte mannen wereld waar ik me prima in thuis voel.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan de freubel en dan vooral met de spulletjes van Kimya natuurlijk.
Waar ik vroeger veel kaarten maakte maak ik nu graag minialbums en aparte projecten zoals een letterbak van doosjes.
Op dit moment vind ik het erg leuk om kleine cadeautjes te knutselen en deze dan als filmpje op te nemen, het doet me goed jullie positieve reacties hier op te zien, het geeft me zeker de motivatie om hier mee door te gaan!

Ook zullen jullie mij wel vaker zien op diverse beurzen, ik vind het geweldig om mee te helpen en geniet ervan om samen met mijn beurs maatjes klaar te staan voor jullie!

De On The Road is iets waar ik erg trots op ben, samen met Femke heb ik dit concept bedacht, en ik ben al in meerdere huiskamers in Nederland op bezoek geweest.
Ben je met 4 of meerdere vriendinnen en wil je graag een workshop volgen maar ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om zelf naar een locatie te reizen, of vind je het gewoon fijn om in je eigen huisje te blijven, dam kon ik naar je toe en verzorg een leuke dag workshop, voor meer informatie hierover mag je naar Kimya mailen.

Ik hoop van harte dat ik jullie met mijn creativiteit kan inspireren!!--------------------------------------------------------------------------------

Kim


Even voorstellen:
Ik ben Kim, getrouwd met Joost en heb twee zoons, van 4 en 2 jaar. Ik werk in het dagelijks leven als praktijkondersteuner GGZ. 

Ik freubel sinds een jaar of 5, aangestoken door mijn vriendinnen. Het begon bij mijn vriendin thuis en ik riep maar dat is niets voor mij.. Nou daar ben ik van terug gekomen hoor! Sindsdien is het echt de grootste verslaving die ik heb 🙈. Ik heb tegenwoordig meer freubelspul als schoenen in de kast staan en dat wil wat zeggen!

Wat ik het leukste vind om te doen is een album/doosje of andere creatie helemaal van het begin af aan op te bouwen en dan het liefst nog helemaal zelf in elkaar gezet.
Ik vind het leuk om met foto’s te werken, maar ook met teksten en plaatjes.. Eigenlijk vind ik alles wel leuk, mijn hart ligt wel bij papier 🥰--------------------------------------------------------------------------------Yvonne
 Hoi!

Ik ben Yvonne, geboren in 1971, getrouwd met Marco, en samen hebben wij 2 kinderen, een tweeling, Dennis en Joey. Er loopt ook nog een hondje rond in huis.
In het dagelijkse leven ben ik tandartsassistente en doe dit werk met veel plezier. 
Sinds begin 2019 mag ik deel uitmaken van het superleuke designteam van Kimya.

Mijn hobby begon een jaar of 15 geleden, toen ik samen met mijn moeder kaartjes ging maken met 3D plaatjes. Ondertussen is er heel veel gewijzigd in mijn werkwijze en gebruik van materialen. Er is zoveel op de markt tegenwoordig, en de keuze is reuze. Het leukste vind ik nog steeds het inkleuren van stempels. Dit doe ik dan met Distress Inkt of met aquarelverf.

Ik mag ook mee met Kimya op de beurzen en vind dat echt super leuk. Dus daar kun je me ook tegenkomen.
--------------------------------------------------------------------------------

Natalie

Mijn naam is Natalie, geboren in 1983. Ik woon samen met Filip in een rustig dorpje: Beerzel, in de provincie Antwerpen in België. We hebben samen 2 fantastische honden en een hangoor konijntje. Ik werk als leerkracht van het eerste leerjaar (groep 3 in Nederland). Creatief zijn doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Als klein meisje leerde mijn moeder me om lapjes te naaien in kruissteek, haken,… Later werd dit uitgebreid met het maken van 3D-kaartjes. Ondertussen hebben de 3D-kaarten plaats gemaakt voor scrap kaarten, albums, doosjes,… Ik kan uren besteden aan het inkleuren van een leuke stempel. Op mijn creaties maak ik steeds gebruik van veel laagjes, kant, lint, bloemen, parels,… Kimya leerde ik kennen op een beurs. Ik was meteen verkocht aan het assortiment papiertjes, lintjes,… Ze hebben exact de spulletjes die ik ontzettend graag gebruik. Toen ik eind 2019 gevraagd werd om lid van het Design team te worden, heb ik geen seconde getwijfeld!

--------------------------------------------------------------------------------

Beate

Ik stel me graag voor: Beate van Stempvoort, woonachtig in Baarn met vriendlief
en Noorse boskat Ginny en in het dagelijks leven werkzaam als psychologe met
name in de ouderenzorg en dat is één van de meest waardevolle dingen qua werk.
Het freubelen en creatief bezig zijn is dan heerlijke ontspanning naast alle drukte van
werk en de rest van het dagelijks leven.
Kaarten maken doe ik al 25 jaar en dat zijn in de loop der jaren al flink anders geworden.
Sinds half jaar merk ik dat ik het ook erg leuk vind om ander soort projectjes te maken.
Dat begon met de mei challenge van Kimya nog meer te kriebelen en dus heb ik al
aardig wat projectjes op de kast staan 😁