Het team

Hieronder stelt ons designteam zich aan je voor:--------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------SandraIk ben Sandra getrouwd met Maurice en moeder van Niels en samen wonen wij in Zoetermeer.
Ik werk 24 uur per week bij de Bouwmaat als medewerker service, een echte mannen wereld waar ik me prima in thuis voel.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan de freubel en dan vooral met de spulletjes van Kimya natuurlijk.
Waar ik vroeger veel kaarten maakte maak ik nu graag minialbums en aparte projecten zoals een letterbak van doosjes.
Op dit moment vind ik het erg leuk om kleine cadeautjes te knutselen en deze dan als filmpje op te nemen, het doet me goed jullie positieve reacties hier op te zien, het geeft me zeker de motivatie om hier mee door te gaan!

Ook zullen jullie mij wel vaker zien op diverse beurzen, ik vind het geweldig om mee te helpen en geniet ervan om samen met mijn beurs maatjes klaar te staan voor jullie!

De On The Road is iets waar ik erg trots op ben, samen met Femke heb ik dit concept bedacht, en ik ben al in meerdere huiskamers in Nederland op bezoek geweest.
Ben je met 4 of meerdere vriendinnen en wil je graag een workshop volgen maar ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om zelf naar een locatie te reizen, of vind je het gewoon fijn om in je eigen huisje te blijven, dam kon ik naar je toe en verzorg een leuke dag workshop, voor meer informatie hierover mag je naar Kimya mailen.

Ik hoop van harte dat ik jullie met mijn creativiteit kan inspireren!!--------------------------------------------------------------------------------

Kim


Even voorstellen:
Ik ben Kim, getrouwd met Joost en heb twee zoons, van 4 en 2 jaar. Ik werk in het dagelijks leven als praktijkondersteuner GGZ. 

Ik freubel sinds een jaar of 5, aangestoken door mijn vriendinnen. Het begon bij mijn vriendin thuis en ik riep maar dat is niets voor mij.. Nou daar ben ik van terug gekomen hoor! Sindsdien is het echt de grootste verslaving die ik heb 🙈. Ik heb tegenwoordig meer freubelspul als schoenen in de kast staan en dat wil wat zeggen!

Wat ik het leukste vind om te doen is een album/doosje of andere creatie helemaal van het begin af aan op te bouwen en dan het liefst nog helemaal zelf in elkaar gezet.
Ik vind het leuk om met foto’s te werken, maar ook met teksten en plaatjes.. Eigenlijk vind ik alles wel leuk, mijn hart ligt wel bij papier 🥰--------------------------------------------------------------------------------Yvonne
 Hoi!

Ik ben Yvonne, geboren in 1971, getrouwd met Marco, en samen hebben wij 2 kinderen, een tweeling, Dennis en Joey. Er loopt ook nog een hondje rond in huis.
In het dagelijkse leven ben ik tandartsassistente en doe dit werk met veel plezier. 
Sinds begin 2019 mag ik deel uitmaken van het superleuke designteam van Kimya.

Mijn hobby begon een jaar of 15 geleden, toen ik samen met mijn moeder kaartjes ging maken met 3D plaatjes. Ondertussen is er heel veel gewijzigd in mijn werkwijze en gebruik van materialen. Er is zoveel op de markt tegenwoordig, en de keuze is reuze. Het leukste vind ik nog steeds het inkleuren van stempels. Dit doe ik dan met Distress Inkt of met aquarelverf.

Ik mag ook mee met Kimya op de beurzen en vind dat echt super leuk. Dus daar kun je me ook tegenkomen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beate

Ik stel me graag voor: Beate van Stempvoort, woonachtig in Baarn met vriendlief
en Noorse boskat Ginny en in het dagelijks leven werkzaam als psychologe met
name in de ouderenzorg en dat is één van de meest waardevolle dingen qua werk.
Het freubelen en creatief bezig zijn is dan heerlijke ontspanning naast alle drukte van
werk en de rest van het dagelijks leven.
Kaarten maken doe ik al 25 jaar en dat zijn in de loop der jaren al flink anders geworden.
Sinds half jaar merk ik dat ik het ook erg leuk vind om ander soort projectjes te maken.
Dat begon met de mei challenge van Kimya nog meer te kriebelen en dus heb ik al
aardig wat projectjes op de kast staan 😁