maandag 12 december 2016

Kerst tasje

Een kerst tasje met kerstalbum er in .


Ik heb dit keer een kerstalbum wat je misschien ook wel als kerstkaart kan weggeven. Aan een heel speciaal iemand dan wel.....Ik heb als uitgangspunt een wit tasje genomen en de leuke (verschillende) envelopjes van Maya Road.Hier het album. Ik heb het geweldige papier van Maja Design gebruikt....I Wish...Ik denk dat vele het met mij eens zijn dat het dit jaar een geweldige kerstlijn is van hun!
Ik heb werkelijk waar alles gebruikt van het papier...zelfs het smalle tekstrandje wat onderaan het papier zit. Hier zie je ook nog die hele leuke sneeuwsterknoopjes , touwtje erdoor en opplakken maar!
Van het kerstmanplaatje heb ik het randje uitgeknipt en deze met dikkere foam opgeplakt. Dan zit er nog een rietje op en die hele mooie kerstrozen van Marianne Design. En de cijfers zijn van Dutchdoobadoo, ik heb ze 2 x geknipt...1 x met zwart en 1 x met wit glitterpapier. Dan op elkaar geplakt voor de stevigheid. En er een lief sneeuwster-bedeltje aangehangen.
Ik heb hem dicht geprobeerd te strikken (is een beetje dikker geworden dan ik wilde...) met een mooi lint, past er uitstekend bij. Hier zie je ook goed dat er in het pakketje 10 verschillende maten van envelopjes zitten.


Hier de rug van het album. Ik heb hier dus de tekst, die op dat randje onderaan het papier zit, op geplakt. Hoe leuk staat dat!Het is wel even een dingetje om die vlopjes te beplakken. 
Ik heb onder deze foto een foto van hoe ik dat gedaan heb. Maar hier zie je nog die leuke wantjes van Dutchdoobadoo. Ik ben daar een beetje verslaafd aan, voor op m,n winterse kaartje of projecten...zò leuk.Je neemt de maat op van de enveloppe en legt hem op de vlop. Je voelt dan precies waar dat eye-letje zit en zet er een kruisje op. Knip hem dan vanaf de zijkant naar dat kruisje. En knip dan om dat kruisje weg, leg hem er nog eens op om te kijken of dat je genoeg hebt weg geknipt. Plak hem er dan op. Op sommige foto's zie je dat ik dat streepje wat ik heb doorgeknipt, heb beplakt met een strookje papier, weer van de onderkant van het grote vel.


Hier en daar nog een kraft stickertje geplakt. O ja....ik heb het witte touwtje wat aan de vlop zit vervangen door het rood/witte twine .....meer kerst toch?


In het laatste vlopje vond ik deze tekst zo leuk dat ik er daadwerkelijk een zakje "sneeuw" in heb gedaan. Dit is een doorzichtig zakje met blokbodem (heb ik dichtgeplakt) . Er een strookje papier zowel onder als bovenaan opgeplakt.....klaar.


Ook heb ik de gingerbread mannetjes van Dutchdoobadoo gebruikt. Ik pons met de gaatjes-tang er altijd wat hapjes uit....dan is het net of dat er aan geknabbeld is....


Hier de labels die ik in de envelopjes heb gedaan. Waaronder het mini envelopje van Cut-ies. De kleine cijfers zijn van Marianne Design.


    Hier heb ik die leuke kersttekst gebruikt van Marianne Design. Ik heb het met wit                                 embossingpoeder   gedaan.


Dan als laatste hier nog de mini giftbag van Cut-ies. Ik heb er een paar gingerbread mannetjes ingedaan.


Al met al is het een lekker dik envelop-album geworden en ik hoop dat jullie hem mooi vinden. Dan komen hieronder nog de artikelen te staan die ik gebruikt heb. Ik heb van de maja vellen er maar eentje geplaatst...e
het werden er anders zoveel. Maar ik geloof wel dat ik ze ( bijna) allemaal gebruikt heb...

 De lieve groetjes van mij.....
                                        photo Signature Martine_zpsombmbjg5.gif                                                   Papieren draagtas met gedraaide handgrepen 18 x 7 x 21 cm 5 stuks - Wit Maya Road enveloppen 10 stuks van 7.6 x 7.6 tot 12.7 x 12.7 cm Dutch Doobadoo Dutch Stencil Art stencil Nummers 2 A4 Scrapvellen MAJA I wish, I wish - Ephemera, 30.5 x 30.5 cm Little Presents Mini Envelop Cut-ies Little Presents Mini Giftbag Cut-ies Marianne D Creatable Petra`s Kerstster LR0435 Rietjes kraft streep/wit kraft streep, per 25 stuks Rietjes kraft met rode streep, per 25 stuks Cardboard art muts & wanten A5 Cardboard art peperkoekmannetje A5 Bakery twine touw, 2 mm x 100 meter, 2 kleuren, rood/wit Marianne Design - Clearstamp - WInter wonderland Kraft etiketten 3,5 cm 20 stuks - 25 december, kerstige groetjes Etiket wit, do not open untill, 45 mm 10 stuks Tweed bordeaux ster 25 mm x 1 meter Prikker met wit hart 7.5 cm, 10 stuks Bedeltjes sneeuwster 14 x 11 mm, per stuk Bedeltjes dennenappel bol, 9 x 15 mm, per stuk Sneeuw, 2 gram, (echte) sneeuw Zakje sneeuwbolletjes 2-3 gram wit 3 mm bolletjes

5 opmerkingen: