maandag 10 juli 2017

Allemaal streepjes



Hallo allemaal, ik heb dit keer een streepjes album voor jullie.

 Als er weer een nieuwe blogpost voor mij aankomt ga ik meestal kijken wat er allemaal nog in m'n kast ligt. Dit keer was dat zo'n gekleurd tasje. Deze heb ik al best wel lang en iedere keer wilde ik er wat mee doen en kwam er toch weer iets anders tussendoor, herkenbaar misschien voor velen? 

Ook die streepjes zakjes had ik al eventjes en nu kwam het goed uit....lekker zomers, zeker met die nieuwe lijn met plaatjes van Studio Light, Summer Feelings.

Ik heb de bodem vastgeplakt en toen het tasje gerild op twee plekken. Zodat je hem makkelijk kunt omvouwen. Toen miste ik nog wel een stukje aan de voorkant....dat heb ik dus met een streepzakje opgelost (hier wel een stukje grijsbord in voor de stevigheid). Voor de rest leuk versierd...wat ik al zei, die nieuwe lijn van Studio Light is lekker zomers en past prima op dat leuke streepje.
Om hem wat stoerder te maken heb ik washi-tape gebruikt....een soort bandenspoor.


Maar toen moest er nog een sluiting op!!! Een knoopje....nee, blijft ie niet achter haken.   Een flesje dan....mwoah.....niet leuk. Het is dit klemmetje geworden! Blijft er prima achter haken ! Wel met het lijmpistool geplakt, zo weet ik zeker dat ie niet meer loslaat.....


En zo heb ik de bladzijdes lekker versierd met van alles.....plaatjes, bloemen, labeltjes, kaasdoek.....



En op iedere "achterkant" van een bladzijde heb ik een pergamijn zakje geplakt met daarin een blauw label......met een stoer touwtje.





Ook heb ik de leuke rietjes gebruikt...Kimya heeft er veel......hèèl veel....ik heb nu lichtblauwe gebruikt. .

In de zakjes zit een kaart. Het 'hout' papier heb ik zelf gemaakt. Pas geleden een make en take ergens gedaan en daar dit geleerd. Je doet je papier rillen, maakt niet uit op wat voor afstand, dat kan je zelf bepalen , en dan met de kleurtjes distress inkt (blokjes) er overheen....wel je inktblok schuin houden! En dan naar beneden trekken . Niet te hard duwen anders wordt het te dik met inkt....

( en zie ik daar nou flamingo's ? lol )


Op de kaartjes heb ik die leuke chit-chat lettertjes van Tim Holtz gebruikt...daar staan zoveel woordjes in, je kan allerlei zinnetjes verzinnen! Je hebt drie witte en drie zwarte bladzijdes...ik heb dus de zwarte gebruikt.


En hier de zijkant van het album......nog een knoopje erop geplakt voor de extra touch....( en zo'n leuk stickertje...handmade...)


Dit was hem weer.....ik hoop dat jullie hem leuk vinden.
Groetjes

                                                           



5 opmerkingen: