donderdag 26 oktober 2017

40 jaar getrouwd!


Daar hoort natuurlijk een eigen gemaakt kado bij !
Eigenlijk ben ik op dit idee gekomen toen ik pas geleden even bij hun oppaste op ons kleinkind Vince , er lag voor mij een briefje klaar waar iets leuks voor me was opgeschreven.
Dus het idee was geboren, een leuk ring blok waar ze voortaan de berichtjes in op kan schrijven zodat ze, ze later nog terug kan lezen  en zien hoe vaak ze van de leuke briefjes schrijft.

Ik zeg …STRAK PLAN !!!

Blok met grote ringen heb ik eens een keertje groot ingeslagen uhhmmm ja zo ben ik,
als ik iets leuk vind sla ik lekker in .
Zoals jullie kunnen zien heb ik het mooie papier van pion legend of the Sea gebruikt
En de shape mal cijfers van Dutch doobadoo. 

 Hier zie je twee lintjes op elkaar(oceania en Adel) ,daar boven twee veren een sleutel een witte strik gemaakt van het lint (shining organza)  met daarop een houten knoop hartje.

 In de binnenkant van de kaft zie je een mini envelopje met daarop een zwart hart label met een klein mini labeltje en het prachtige lint Valentina

 Achter binnenkant van de kaft zie je weer het mooie lint( Adel),twee blauwe labels met een klein Kraft labeltje(love is) de ander Kraft label is uit mijn eigen collectie verder nog het witte shining organza lintje met een strik van jute touw.

 De achterkant …Ook die vergeten we niet ….hier zie je weer het oceania lint met een doilly een Kraft hart zwart met een tekst etiket .

 Nog even de losse delen die in de ring blok zitten .

 De ring blok pakken we netjes in transparante folie.
Want zeg nou zelf …… dat ziet er toch kei leuk uit in een Kraft tasje met venster!!!
Aan het hengsel nog even wat verschillende lintjes,( oceania wit,roesjes lint zwart,barby lint ijzerdraad met strikje,) blauw label ,zwart Kraft hart en een tekst etiket.

Op de eerste bladzijde van de ringblok heb ik een persoonlijke felicitatie gezet en natuurlijk nog wat in het mini envelopje gedaan …..ZO… wij zijn klaar voor een gezellig feestje en heffen we het glas op het 40 jarig bruidpaar
PROOST op naar de 50 !!!

Ik hoop dat ik jullie heb weten te inspireren met mijn project !!!
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en tot de volgende keer  
  
 
 
 

6 opmerkingen: