maandag 26 augustus 2019

All you need is.. Family!


Hoi hoi! 

Hier ben ik weer, het is weer mijn beurt om jullie iets moois te showen.
Dit keer heb ik de laatste scrap en bep van juli onder handen genomen.
Ik vind het echt een hele leuke scrap en bep! Ook heel erg knap van Tiets dat ze ons iedere keer maar weer met iets nieuws kan verrassen. Wist je trouwens dat deze nog steeds te  koop is en dat de nieuwe er ook al op staat? πŸ˜‰

Nou hier is 'ie dan! De voorkant van mijn scrap en bep! Tadaaa!
Ik heb er voor gekozen om van deze scrap en bep een foto album van mijn gezin te maken. Hiervoor heb ik de collection kit 'Heart' van Simple Stories gebruikt, nou ik kan je vertellen dat ik echt heel het blok op heb gemaakt, ik heb nog wat stickertjes over en wat randjes, maar hij is goed besteed! Het leuke van de collection kit is dat er een stickervel in zit en vellen met kleine, middel en wat grotere quotes en afbeeldingen.
Ik vind het echt een super mooie lijn!
Wel net even iets anders dan ik normaal zou kiezen, omdat ik hem vrij strak vind, maar ik vind hem wel bij mijn mannen passen door de kleurencombinaties en de patronen. 
 


Op de linkerkant van de kaft heb ik een quote uit de collection kit gebruikt, gemat op een stukje zwart papier en daaronder weer een designpapiertje met uiteraard, hoe kan het ook anders, kaasdoek! Ik heb een hartje van de nieuwe Studiolight-lijn 'Lovely Moments' gebruikt. Boven in heb ik een slinger gebruikt, een papieren girlande ook wel genoemd, met daarop een zwart strikje, ergens lief, maar ook stoerder door de zwarte kleur. 


Op de rechterkant heb ik het onderwerp van de s&b gebruikt, mijn gezin. 
De mallen die ik gebruikt heb zijn van Studio light, heel stoer en passend!
De bloemetjes en blaadjes zijn van Little Birdie. 


Zie je dat 'pluisje' aan mijn rechterkant? πŸ˜‰ Die zijn zo leuk om bij bloemen en blaadjes te gebruiken of als extra decoratie, net wat stoerder dan een bloemetje. Ik heb de kleur 'naturel' gebruikt, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.


Je ziet dat het een flink album is geworden, met heel veel labels, pockets en vakjes.


Nu zijn we aanbeland bij de binnenkant, ik heb hier een tekst uit de kit gebruikt en die heb ik op ribbelkarton geplakt, daar ben ik ook echt fan van, er gaan pakken doorheen hier. De mal is van Studio light van een lijn van vorig jaar, Memories of Summer. Hier ook weer kaasdoek gebruikt om het geheel wat speelser en minder strak te maken.Dit is de eerste pagina, ik heb de letters van 'family' deels op een stuk mica geplakt, dit schijnt door en geeft een gaaf effect boven de foto. Een bedeltje van een uil, wij hebben 'iets' met uilen. πŸ˜ƒ
Dit is de label die in de pocket is gestoken. Een mooi hartje, tekstje en ook hier ribbelkarton en kaasdoek. Dit is de pagina als hij open geklapt is, aan de linkerkant een kraftlabel met een lintje erdoor en gestrikt met jute touw. De foto heb ik gepimpt met de tekst 'a lifetime of love & memories.. Die vond ik wel toepasselijk aangezien mijn man, mijn zoons en mijn helaas overleden hondje erop staan. 

Achter deze lekker gekke foto heb ik twee doilies gebruikt, zo krijg je een 3d-effect.
Ik heb een mooi gouden lint gebruikt en het fijne van dit lint is dat er een ijzerdraadje doorheen geweven is, waardoor hij perfect in vorm blijft!Deze flap heb ik dichtgeplakt, zodat je een pocket krijgt. Ik heb hier twee labels ingestoken. Op de labels heb ik een bruin zakje geplakt met een foto van mijn zoons erop. 
In het zakje heb ik een zelfgemaakt label gemaakt. 


De pocket heb ik bestempeld met een stempel uit de Grunge-lijn van Studio Light. Dit geeft een extra touch aan je designpapier. Dit was een effen stukje designpapier, maar het lijkt alsof het bedrukt is, hoe leuk is dat! Hierop heb ik een geschulpte, hartvormige label geplakt met daarop een sticker uit de kit.


De volgende pagina is een flappagina. De voorkant heb ik redelijk rustig en simpel gehouden, meer vond ik ook niet nodig, hij is genoeg gevuld.
Dit zie je als de pagina open geklapt is. Een aantal foto's van mij en mijn man met mijn zoon's, lekker gek!
Ik heb hier een stans ook uit de Grunge-lijn van Studio Light gebruikt, een zelfgemaakte label met een pons, daardoor een stukje kaasdoek en dichtgeknoopt met een stukje jute touw. De bloemen zijn van Prima Marketing, eigenlijk passend bij de lijn Zella Teal, maar ze passen hier ook perfect bij. Twee stukjes jute lint met foutsteek in crΓ¨me en mintgroen geknipt in een bannervorm achter de foto's gestoken en klaar is de pagina. Hier heb ik weer gebruik gemaakt van Studio Light mallen, de pijl en de ster.
De 'tegeltjes' zijn ook van een mal, een soort van honingraat. De vlakjes die eruit vallen heb ik bewaard en gedistressed met Vintage Photo van Tim  Holtz. Een leuk, speels effect krijg je dan, althans dat vind ik, wat vind jij ervan?


Studiolight heeft ook diverse washitape in het assortiment, dit is een stukje uit de Essentials lijn. Het leuke aan deze washitape is dat er allemaal verschillende woordjes op staan, bv Love, Happy, Beautiful etc. Voor iedere gelegenheid dus een bijpassend woordje!De volgende pagina heb ik gepimpt met een stuk bloemenlint, erg leuk ter decoratie. Ik heb de Tiny Little Labels van Marianne design gebruikt, ik heb ze in het Engels, maar ze zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar! Een paperclipje erop, fotohoekjes erbij, een stuk ribbelkarton erachter en je hebt een gevulde pagina.

Zo ziet de binnenkant eruit. Een doilie in bijpassende kleur achter een kraftenvelopje met daarin een foto van mijn mannetjes die heel veel lol hebben met de tractor. Een tabje erop zodat je hem er makkelijk uit kan trekken.
Op de flap heb ik gebruik gemaakt van een pergamijnzakje. Dat geeft wel een leuk effect, je kan er doorheen kijken en geeft net een andere aanblik. 


Deze pagina heb ik redelijk rustig gehouden, omdat ik het designpapier al vrij druk vind. Ik zie nu dat ik de tekst 'always in my heart' en de pijl niet helemaal recht heb geplakt. Overkomt jou dat ook wel eens dat het niet helemaal zit zoals je gedacht had?
Mij dus wel zoals je ziet, ach het is en blijft handmade hΓ¨! πŸ˜‰

Deze pagina is er een met een pocket. Ik heb op de pocket een pocket gemaakt waar een tekst 'Cherish' in zit. Hierop een zwart strikje en wat stickers uit de collection kit en klaar is Kee.. uhm, Kim. πŸ˜‰Dit is het kaartje wat er in de pocket zit, een eigengemaakte label in de stans van Studio Light, weer een soort pocket, ik vind deze zo mooi! Ik gebruik die regelmatig. Kijk hier zie je de 'honingraatmal' van Studio Light, hier heb ik links wel de buitenkant gebruikt en rechts de stukjes die uit de mal komen, wat een gave mal he! 😍
Ik heb de grote MDF-Letters gebruikt om Jay te spellen.Dit is de achterkant, twee foto's in een hele korte pocket van ribbelkarton.De laatste pagina! Een kleine wasknijper geverfd in dezelfde mintgroene kleur die bij de lijn past. Hierin een kaartje gestoken en m'n pagina is gevuld.
In de pocket een kaartje gemaakt met daarin een foto van mijn oudste zoon, Kai. Hier de 'Kai-pagina', met een mooi stuk lint erop verwerkt, Oceania heet het. Gaaf hè?!
De MDF Letters op een geschulpt hartlabel geplakt, wat jutetouw eromheen gebonden en het is al grotendeels aangekleed.
Een jute vlinder met kraaltje van Creative Elements op de hoek van de foto, dit breekt de foto een beetje en ik hou gewoon ontzettend van vlinders. Ik vind vlinders ook kunnen voor jongens, wat vind jij?


De laatste foto is er een uit de Efteling in de luchtballon van Jokie en Jet.
Ik heb de foto gemat op een stuk kraftkarton in bijpassende kleur en daaronder weer een stuk kraftkarton die ik met de randpons 'Steken' van Vaessen heb geponst. Echt zo'n fijne, handzame pons, hij is scherp, hij kan door kraftkarton en het resultaat is geweldig. Ik heb ervoor gekozen om de steken zichtbaar te laten, maar je kan er een touwtje door rijgen, een lintje of iets anders voor een heel ander effect.


Nou dit is de rug van mijn album aan de binnenkant, ik vond het wel mooi om daar ook iets te maken, aangezien het anders een groot vlak was. Ik heb een afbeelding uit de collection kit op een stuk ribbelkarton geplakt met daartussen een stuk kaasdoek.

Een flinke blogpost deze keer, ik heb er in ieder geval van genoten.
Laat je me even weten wat jij ervan vindt?
Alvast bedankt voor je reactie!

Tot de volgende..!

Liefs,


7 opmerkingen: