maandag 29 januari 2024

DoeDag 27 januari 2024


                                                            Goedemorgen allemaal,

Vandaag een gezamenlijk blog van bijna alle DT-leden,
Afgelopen zaterdag was onze Doedag.
Wat was het weer een topdag vol gezelligheid en creativiteit! De nieuwe dames keken deze keer mee om te ervaren wat het allemaal inhoudt, er gaat namelijk een hoop voorbereiding en werk aan vooraf 😉. De volgende keer zullen ook zij zeker meedoen!
We laten vandaag zien wat we gemaakt hebben, bereid jullie voor op een hoop foto's, hihi, veel plezier!


Project Yvonne, Fredy en Jolanda 

Ons project is dit keer bedacht door Jolanda en Fredy. Het is een kistje met hierin een album. Jolanda bedacht het kistje en Fredy het albumpje erin. Yvonne heeft er een andere twist aan gegeven door het kistje te verbreden met mica in plaats van kraftpapier. Het papier dat we gebruikten is van Craft O’Clock en heet Lovely when you read. Drie keer dezelfde materialen, en toch alle drie anders. Kijk je mee?

FOTO’S:

Yvonne














Fredy












Jolanda










Project Sandra, Kim en Beate 

Voor ons project heeft Kim een hele leuke omslag bedacht, een oproldoosje met ruimte voor cadeautje en een album. Sandra heeft een simpel, maar ontzettend leuk album bedacht met veel ruimte voor foto's en Beate heeft vooral de administratie gedaan dit keer. 
We hebben gekozen voor designpapier van Mintay: Antique Shop

We hebben natuurlijk alle drie het project gemaakt en hoe leuk dat ze dan allemaal toch weer verschillend zijn, zie hieronder onze foto's.

FOTO'S:

Sandra










Kim


















Beate
















Extra project Fredy en Jolanda

Dit keer mochten wij (Jolanda & Fredy) het extra project verzinnen. We waren er snel uit, het moest een kist worden. Wat zou het tof zijn om een vrouwen- en mannenversie te maken! Zo gezegd, zo gedaan. Hieronder zie je de naaikist en de gereedschapskist met de bijbehorende albums! Dezelfde basis, maar verschillende uitvoeringen. De filmpjes zijn door de dubbele uitleg wel iets uitgebreider geworden, maar wat zijn we er trots op 🤩!

Fredy



Jolanda




Dit waren de projecten, hopelijk hebben de deelnemers genoten, net zoals wij.
Op naar de volgende Doedag!
Bedankt Femke voor het weer realiseren van een geweldige dag! 

Groetjes van het DesignTeam van Kimya!