zondag 29 september 2013

Zeg maar nee en maak er twee!Dat heeft oud dt member Ellen gedaan met een bruin vlak zakje met tekst en een gekleurd zakje met bodem. Ze begon met het versieren van het bruine zakje met tekst, daar heeft ze o.a gekleurd touw,  jute en een kraft label uit de webshop voor gebruikt. Samen met een mooie afbeelding en wat nostalgische knoopjes ziet het er feestelijk uit. Voor dat ze het versierde zakje heeft geplakt op het rode zakje is er een papieren onderzetter tussen geplakt en aan de andere kaant een uitgestanste rand van een eigen pons.
Op de label die in het bruine zakje zit is 2 x gebruik gemaakt van dezelfde  nieuwe Noor mal 6002/0258 de mooie ovale bijna kant aandoende buitenrand om de toepasselijke vintage afbeelding van het internet heen en de ovale binnenkant waar de tekst bedankt voor de goede zorgen op geprint is. Aan de label het met tekst bedrukte lint Sweet home.

In de rode zak zit een cadeautje als dank voor de goede zorgen met daarop de ronde kraft etiket met tekst en een stukje jute lint.

2 opmerkingen: