donderdag 14 augustus 2014

Cadeau tasje

Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om jullie te inspireren.
Ik heb er voor gekozen om een tasje te pimpen.
Want wat is er nu leuker dan een cadeautje geven/krijgen in een zelf gepimpt tasje.
Ik heb hiervoor gebruik gemaakt van verschillende artikelen uit de  webshop van Kimya verpakkingen.


Ik heb een papieren draagtas met gedraaide handgrepen 14x7x19cm genomen. Daarop heb ik met dubbelzijdige tape 6mm breed design papier geplakt, maar voordat ik het helemaal kon vastplakken heb ik eerst nog een bruine papieren label 30x60mm en twee bruine papieren labels 25x50mml bevestigd met het dubbelzijdige tape. Ik vind dit erg handig, omdat het niet aan je vingers blijft plakken en het is gemakkelijk te bevestigen. De labels heb ik gekleurd met behulp van stempelinkt. Ik heb de labels afgemaakt met touwtjes en lint waarvan ik de laatste touwtjes eruit heb getrokken voor een springerig effect

  
Aan de rechterkant heb ik onder het designpapier ook gebruik gemaakt van dubbelzijdig tape. Hier heb ik de drie katoenen lintjes van het thema theecup en taart gebruikt 20mm. Ieder lintje was ongeveer 3cm zodat er een cm zichtbaar bleef nadat het onder het design papier geplakt had.


Ik heb gekozen voor vintage plaatjes. Deze heb ik speels over het design papier heen geplakt.
Om het af te maken heb ik gekozen om er een paillettenbandje in de kleur goud schuin overheen te plakken. Op het paillettenbandje heb ik een wimpel etiket bevestigd.


Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren.

Groetjes,
Gea

2 opmerkingen: