maandag 30 november 2015

Chique Kerst pocket letter!

Hallo,

Vandaag een pocket letter op de blog. Het is mijn eerste Pocket letter, ook wel PL genaamd, voor diegene die er nog niet bekend mee zijn.
Een zwart witte PL, omdat ik op sjiek wilde gaan.


Pocketletters kun je dus in de webshop kopen en ik zou het super leuk vinden als je dan ook je creatie ervan laat zien. Ik heb hier een mooi zwart papier met witte swirls en bloemen op gebruikt. Maar ik weet zeker als je een ander papier gebruikt het al een heel ander resultaat opleverd. 


Ik heb bij deze Pl een breivenbusdoosje gebruikt. Zodat je hem kunt versturen over de hele wereld. Want dat is eigenlijk de bedoeling van een pl? Je maakt er een voor iemand, je stopt er aan de achterkant leuke gadgets in. bv wat lint, knoopjes, theezakje enz.

Hoe heb ik deze pl gemaakt??


Ik heb er dus een mooi sjiek zwart papier voor gebruikt. welke ik heb gemat op wit en zwart cardstock.  op het eerst vakje heb ik een grote glitter ster en een zwart label in de vorm van een ster geplakt. Daaraan zit een stukje satijn lijn "make a wish" en een open sterretjes bedel.

In het tweede vakje zitten twee houten kerstboom knoopjes welke ik zwart heb gemaakt met inkt.


Het derde vakje is gevuld met een pergamijn zakje, waarin een zwart label zit. Ook hier het make a wish lintje. Op het pergamijn zakje een stukje weblint en een leuk etiket. Ook een hartje welke afkomstig is van een kadodoosje.


Op de tweede rij heb ik het vrij simpel gehouden. Een stuk weblint en een stuk tweed zwart lint. Daarop heb ik houten letters geplakt. Een knoopje en een bedeltje "wish" eraan geknoopt.


Op de onderste rij begin ik weer met een pergamijn zakje. Deze heb ik op de hoes geplakt. Met een stukje weblint en een organzalint met ijsbloemen erop.  Daarin zit een groot zwart label welke ik een beetje bijgesneden heb zodat hij passend is. Een mooi zwart lint met zilveren bedrukking "Merry Christmas". Ook weer een bedeltje erbij. Ze zijn zo veelzijdig. Ik hou er van!!!


Daarnaast in het vakje twee houten knoopjes in de vorm van een hartje. Deze zijn zwart gemaakt met inkt.

Op het volgende vakje heb ik een doily gebruikt. Hier heb ik een rondje uit gesneden en deze heb ik voorzien van mica, transparant.


Met foam tape heb ik hem weer dichtgeplakt, maar voordat ik dat deed heb ik er wat zilveren confetti ingestopt. Om het randje weg te werken nog een roesjes lint. Een zilveren rendier erbij.Aan de bovenkant een wit ster label, zwart etiketje erbij.


 Flesje eraan met daarin een klein beetje weblint. Wit veertje erbij en klaar is je schud-doily.


Aan de zijkant heb ik een sleutelring gebruikt, hieraan zitten diverse lintjes. Deze heb ik vastgenaaid en een houten handmade knoop. Deze heb ik ook weer zwart gemaakt. Een sneeuwman erbij. Hier zat een rood touwtje aan en hij had een rood randje om zijn hoedje. Deze heb ik vervangen voor een grijs touwtje en het rode streepje heb ik met een edding zwart gemaakt.Zoals ik al zei heb ik er een brievenbus doosje bij gemaakt. Hier heb ik een etiket op geplakt, het rondje van de doily wat overbleef. Een zwart label waar je het adres op kwijt kunt en een stukje lint. Ook nog een koppeltje rendiertjes erbij en versturen maar!!!
Liefs, Esther.


1 opmerking:

  1. Onwijs gaaf geworden en wat een werk zit hier in...
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen