maandag 13 februari 2017

Mini-albumpje


Hier mijn blogpost van deze keer.......een klein mapje, gemaakt van de kleine envelopjes. ..de witte. Daaromheen heb ik een kaft gemaakt van grijsbord. En dat alles in een grote fruitzak. 
Zoals je ziet heb ik een grote stempel van Gorjuss gebruikt, waarvan ik het hart heb uitgesneden...dat zag ik laatst op FB. Ik heb het plaatje minimaal ingekleurd met een nieuwe techniek....althans...voor mij dan.... Met wat Distressinkt op een clearblokje en dan gaan inkleuren met je (kleurloze) Wink of Stella. Dan heb je dus kleur èn glitter tegelijkertijd . Ik heb er een label aangehangen met een stempeltje van Penny Black (wat meerdere teksten bevat trouwens). Dan heb ik er nog bloemetjes opgeplakt, waar ik een stukje van in huis had. Heb ze dus per stuk afgeknipt. En er zitten de bloemen op van Marianne Design....als je ze in een leuk kleurtje doet vind ik ze niet meer op een kerstroos lijken.......toch?? En daarop heb ik een lief hartjesknoopje geplakt.  De blaadjes zijn van Creative Expressions. Daaronder, in het hoekje, een stukje filmstrip. En last but not least......een flesje met rood embossingpoeder.....een beetje liefdespoeder zo te zeggen... :)


Hieronder dan het album. Dus van grijsbord gemaakt. Ik heb het later op maat gemaakt....eerst het album gemaakt want anders weet je niet hoe groot de kaft moet worden. Bij mij wordt hij vaak te dik namelijk..... Ik heb de randen met distressinkt bewerkt en de vouwranden met washitape gedaan (naar een idee van Margreet). En hem beplakt met het papier van Studio Light, sweet romance. Ook hier weer een tekst van het vel van Penny Black. Op de hoekjes heb ik van die mooie.....ja...hoekjes geplakt...haha . Ik weet eigenlijk niet hoe je die noemt... Ook zit er een mooie sleutel op met het woord DREAM, dat liep gelijk mooi over....DREAM PRECIOUS LITTLE THINGS.
Hier heb ik ook nog een rietje op verwerkt met een leuke vlinder. Ook een hartjesprikker en een doily en wat gaas.


In de rug van het album heb ik een gaatje geponst (ging wel heel zwaar), waar ik twee kwastjes aan heb gehangen. Ik had het album gemaakt...erin geplakt...en toen bedacht ik mij: hij moet natuurlijk ook nog wel dicht kunnen!! Ik dacht eerst met twee ringen, dat ging niet. Dan met èèn ring...ging ook niet. Gaatjes had ik er al in gemaakt.... Toen met een lintje...gelukkig...hij ging dicht ;)


Dan hier het album op zich. Ik heb ze om en om geplakt. Het was een beetje priegelen...maar dan heb je ook wat!
Nou ja....de foto's spreken voor zich, met wat er allemaal op zit. Kraftlabels met sticker of tekststempel van Studio Light.
In de envelopjes heb ik ATC kaartjes zitten waar ik de kleine Gorjuss meisjes op gestempeld heb. Het tekststempeltje (op alle kaartjes) is van Els Brigè....( waar ook konijntjes opzitten). 


In dit kleine envelopje zit het roze velletje, daar heb ik zelf wat opgeschreven.


Hier dan de kaartjes, ook hier weer licht bewerkt met de Distressinkt en de Wink Of Stella.


Hieronder nog wat close up foto's. 

Dit was hem weer van mijn kant....ik hoop dat jullie het leuk vonden en er misschien inspiratie uithalen.
Dan volgen hieronder nog de artikelen die ik heb gebruikt.....Ik heb niet alle zes de Gorjuss meisjes geplaatst....dan wordt deze post zo lang...dat begrijpen jullie wel...toch?Nou... de groetjes van Martine


4 opmerkingen:

 1. Wat een supermooi boekje! Er is zoveel in te zien dat je blijft kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes.... Nog een Gorjuss fan.
  Onlangs heb ik ook een kaartje gemaakt met het dit dametje, en ook het hart eruit gesneden, en er vervolgens een schudgedeelte van gemaakt.
  Super leuk dat je het hart hebt gebruikt als venster voor de album.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen