maandag 1 mei 2017

Album in een tassie


Goedemorgen allemaal,

Tis even geleden maar ik ben er weer, mijn schoonvader is afgelopen 11 maart overleden dus het knutselen stond even op een laag pitje, maar wat een geweldig team bij Kimya zonder problemen kon ik een beurt overslaan zodat ik wat meer tijd zou hebben, het mag gezegd worden het zijn top meiden bij Kimya!!

Maar ik ben er dus weer en de zin is er ook weer! Ik heb een tasje gepimpt met daarin een mini album gemaakt van loonzakjes.

 

Op de voorkant een leuk plaatje uit een Syta vel en diverse Kimya spulletjes.

           

Hier wat detailfoto's, links een bloementoef met een lintkaartje met hieromheen rood lint fout steekje, een jute bloemetje een houten bloemetjes knoop en een kaft vlindertje, touw maakt de bloementoef af.
Rechts heb ik een hanger gemaakt van een kraftlabel hierop een sticker, afgewerkt met een rood satijnen strikje en een gelukspoppetje.


Hier het tasje met het album ernaast, het ging allemaal nog maar net in het tasje.


Het album is gemaakt van loonzakjes die ik samen gebonden heb met lint, eerst heb ik gaatjes geponst aan de zijkant en daar eyelets is gemaakt en daarna het lint erdoorheen, ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel.
Voor de rest zie je een leuk rietje samen gebonden met twine en een klein kraftlabel met een tekst erop, door het hele album heb ik rode pailletten gebruikt.

  

Ik heb de gave tekststempel van Marianne Design op de linkerpagina gebruikt.
Rechts een pergamijn zakje met een strik van gaaslint en daarop een strikje, in het zakje zitten twee bingokaartjes.


Ook hier weer een tekststempel aan de linkerkant.
Rechts een rood label wat iets boven het album uitsteekt, daarover rood oceania lint een plaatje van Syta en een papier lintje met tekst, ook weer een kraft vlinder 


De achterkant ben ik niet vergeten, een doily, stukje oceania lint rood en een tekst lint.


In de loonzakjes zitten labels die ik met wat restjes opgeleukt heb.


Het geheel!!! Ik ben er weer heel blij mee en ben natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vinden.

Lieve groetjes 
Sandra

6 opmerkingen: