maandag 26 maart 2018

Label album


Hallo allemaal ,
  
Ik heb dit keer een ticketalbum voor jullie....dit is iets wat ik nog wel een keer ga maken...hoe leuk is deze.  Ik heb als basis een witte zak gebruikt , en deze stevig gemaakt door er zwart cardstock op te plakken .Ik had nog het prachtige papier van Prima Marketing "rose quarts" en heb er nog plaatjes van Studio Light bij gedaan , "La Provence". En ik vind het prima erbij passen eigenlijk .Hieronder zie je dat ik op de voorkant een bolblister gebruikt , een rechthoekige dit keer . Ook weer een plaatje eronder en wat pailletjes . Een trosje bloemen erbij , een leuke tekst ....en klaar was m,n voorkant . Ik heb er 12 grote labels ingeplakt , en deze beplakt met het Prima papier, nog een houtdesignpapier  en weer de plaatjes van SL .


Aan de linker binnenkant heb ik nog een stuk op maat gesneden en afgescheurd en dat als pocket ingeplakt .Ik heb er nog blaadjes in geplakt en ik heb op de gaatjes van de labels die leuke rondjes geplakt .
Ook zit er hier en daar wat kaasdoek achter geplakt. Om sommige plaatjes heb ik een stukje touw gewikkeld...ook zijn er overal pailletjes op geplakt...beetje blingbling moet zijn !Ook op de achterzijde een stukje gescheurd designpapier , dienend als pocket....hier heb ik twee teksten op zwart geplakt en kunnen als kaart gebruikt worden .Ook zo'n leuke tekststicker.....er zijn er zòveel.....zoek maar uit!!! Ik vond deze wel erg leuk .Dan hier nog de achterkant mèt de kaartjes......
Hier zie je twee labels die je hierboven al voorbij hebt zien komen......ik zal even uitleggen hoe ik het gedaan heb......ik heb dit op tekenpapier gedaan ( ik heb het van Water Art) .  Je doet op je sheet( dat wat je af kan wissen) de kleurtjes inkt die je wilt gebruiken( ik heb 2 Ecolinestiften gebruikt: 337 en 718 en Wilted Violet van distress inkt) .en spuit dit nat . dan druk je je papier erop en haalt het eraf, dit doe je net zolang totdat je tevreden bent. Dan met je heat tool droog maken . Je kan er nog wat druppels water op laten vallen , voor wat grotere vlakken . 
Bij deze foto wilde ik je laten zien dat ik aan de bovenkant een stukje van een rietje heb vast gebonden...ik vind het leuk staan ! Ook zie je hier goed dat ik zo hier en daar (op meerdere labels trouwens) kleine witte labeltjes heb geplakt , zo ook witte doilie's .Dit was hem weer , ik hoop dat jullie hem leuk vinden en er misschien inspiratie uit halen.....


En zoals jullie weten.....hieronder dan weer de artikelen die ik gebruikt heb.
( zoals jullie wel gezien hebben zijn er nog steeds wat problemen met de webshop. Dus niet alle artikelen zullen hieronder staan....als je iets wilt hebben , gewoon even bellen of e-mailen!!
    Tim Holtz, filmstrip, circa 15 mm x 2.7 meter         


Geen opmerkingen:

Een reactie posten