donderdag 5 juli 2018

Liefs uit Londen!


In de maand Juni mocht mijn dochter met school een paar dagen naar Londen. Ik heb voor haar een mini-herinneringsalbum gemaakt met wat foto's die in Londen gemaakt zijn. De basis van dit album(pje) is een hard kraft-doosje. Dan heb je gelijk een stevige basis. Dit doosje heb ik een beetje verbouwd zodat het aan elkaar blijft zitten en open kan klappen. In de rug heb ik een ringbandje gemaakt met een ringband van Zutter-Bind-it-all. Het was wel wat gepriegel in zo'n mini-album maar het is toch gelukt. De aanhouder wint! Verder heb ik het doosje vrij eenvoudig gehouden. In de binnenkant zijn enkel foto's en tekst geplakt omdat het zo klein is en ik het ook graag dicht wilde maken. Op de voorzijde heb ik kleine houten letters gebruikt. Ook zie je dat ik het lint met de Engelse vlag gebruikt heb. Hoe toepasselijk?


Op de achterzijde heb ik alleen een kraft-etiketje geplakt. Het is tenslotte de achterkant maar ­čśë 


Aan de binnenzijde heb ik de pagina's iets groter gemaakt door er een verlengstukje aan te maken. Zo kun je net wat meer fotootjes kwijt. Aan elke pagina heb ik een tabje gemaakt met de datum erop. 
Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb. Hieronder vind je nog een aantal foto's van artikelen die ik gebruikt heb. Klik je erop, kom je gelijk in de webwinkel bij dat artikel uit. Hoe handig is dat?

Veel liefs,Bind-it-all - Owire rings - Zwart circa 2.5 cm 24 lussen, 6 stuks ZUTTER Bind-it-all, pink, per stuk Kraft doosje 14 x 8.9 x 2.54 cm 5 stuks Crop-A-Dile II Big Bite Punch houten letters 2 cm, 250 stuks spits Prikker met wit hart 7.5 cm, 10 stuks Bindertjes met tekst especially for you 25 stuks - blauw/wit  Effen strik circa 24 mm 5 stuks SERIE 1 (draadje) - donkerblauw Lint creme, Engelse vlag 25 mm, per meter Tule 50 mm x 5 meter - Wit  Eenzijdig satijnlint GRACE 15 mm Joy Crafts Paper distresser  Kraft etiket dia 3,5 cm 100% handmade 20 stuks Kraft Karton/papier A5 14.8 x 21 cm 25 vel Dutch Doobadoo Dutch Hobby lijm 100ml We R Memory Keepers tab punch file 

3 opmerkingen: