maandag 4 januari 2021

De aftrap van 2021!

Hallo, hallo lieve volgers,


Een hele goede dag met alle mooie wensen voor dit nieuwe jaar wat voor ons ligt en blijf gezond dit jaar!

De aftrap is vandaag voor mij. Een echte aftrap, want ik mag jullie vandaag weer een nieuwe blog laten zien. En vandaag zal ook mijn eerste werkdag bij Kimya op kantoor zijn! Spannend! Wel weer fijn hoor, ik was sinds de lockdown thuis. Ik mis de regelmaat wel en m\"n wekkertje haha. Gek he!

Wat laat ik jullie vandaag zien? 
Ik heb een kadootje gemaakt voor mijn excollega's. Het werd alleen een spoedklusje. Waarom? Nou, ik zou eigenlijk 30 december mijn laatste werkdag hebben daar, maar ineens was daar de lockdown en kon ik gebruik maken van vrije dagen. Normaal zou dat niet zo gaan. Kerst is toch wel een drukke tijd in het tuincentrum, dus toen de lockdown kwam, had ik de kadootjes nog niet klaar. Ik moest dus met grote spoed de kadootjes afmaken.

  

Ik heb theeglazen met naam laten maken door mijn lieve mams. Zo werd het kadootje persoonlijk. In het theeglas stopte ik een pp zakje met zijvouw met daarin wat theezakjes en een paar kerstchocolaatjes. Dit knoopte ik dicht met mijn favoriete lintje, fout steekje, een stukje jute touw en een stuk satijn koord. 


Op een eco bruin label heb ik met mijn gewone thuisprintertje de namen geprint. Vervolgens stempelde ik met clear embossing pad van Nuvo een afdruk van Gummiapan met vintage sterren. Hierop strooide ik Wow embossing powder en verhitte het met een heattool. 

Ik stempelde met een toffe stempel "Merry Christmas" op een blokbodemzak


In de zak verpakte ik het theeglas met het gevulde ppzakje. Aan de zak maakte ik wat tule en een lint vast en daaraan kwam het label met daarop een zilver ster. 


Dit is eigenlijk een lint, maar heel tof om de sterren los te knippen. Er zit ook een leuke sluitsticker met toffe tekst op.

Uiteindelijk werd het een tof geheel, 25 van dezelfde kadootjes bij elkaar vind ik altijd een mooi gezicht. Het werd ook superleuk ontvangen, want tja, niet verwacht hé. Dat is dan toch het leukste, de reacties! 
Dit was mijn aftrap voor dit jaar. We gaan er allemaal weer een mooi feest van maken hier bij Kimya. Ik heb er zin en ben er klaar voor! Jij ook? 

Liefs, xx 
 

4 opmerkingen: