maandag 11 oktober 2021

Herfstalbum

 

 Hallo!

Wat leuk dat je weer even op ons blog komt kijken. Vandaag is het weer mijn beurt om jullie wat te laten zien en hopelijk te inspireren.

 Manlief en ik gaan er een midweek op uit binnenkort, en ik heb alvast een album gemaakt waar ik dan alleen nog maar de foto's in hoef te plakken.

De kaft heb ik gemaakt met bruin kunstleer dat ik op grijsbord van DDBD heb geplakt. op de voorkant heb ik met een stencil en Gilding Flakes een vintage uitstraling van een reisalbum gecreëerd. Op de hoekjes zitten bronzen boekhoekjes en ik heb een gaatje gemaakt in de voor- en achterkant en daar met kreukellint een sluiting gemaakt. Op de rug heb ik met een sleutelring, Vaessen hempcord en houten kralen een hanger gedaan. 

De binding heb ik gemaakt met de 3-rings bindring. Deze heb ik aan de rug vastgemaakt voordat ik dit op het leer plakte, zodat je de touwtjes niet ziet. Eerst natuurlijk wel designpapier erop plakken. De pagina's heb ik gemaakt met witte zakjes in de maten 10x15 en 15x22. De grote zakken heb ik dubbel gevouwen en de kleinere zakjes als losse pagina's rechtop gebruikt. 

In de kleine zakjes heb ik labels gedaan en in de openingen van de grotere pagina's heb ik tabs gemaakt, voor meer fotoruimte. Aan de binnenkant van de kaft heb ik nog kleine kraft envelopjes gebruikt en omdat het Prima Marketing papier: Autumn Sunset al zo mooi is van zichzelf, heb ik de versieringen vrij sober gehouden. Ik heb witte taartrondjes gebruikt, wat plaatjes uit het blok, en de bloemen van Prima Marketing behorende bij het papier.

Ik kijk al uit naar ons uitje en de mooie foto's die ik ga maken om in dit album te plakken.Ik heb weer veel plezier gehad bij het maken van dit album en hoop dat jullie hem mooi vinden.
Veel liefs, Yvonne.


4 opmerkingen: