donderdag 23 juli 2015

GedichtenbundelZo daar ben ik weer …….vandaag is het mijn beurt om jullie iets leuks te laten zien wat je allemaal kunt maken met de prachtige spulletjes van Kimya
Twee weken geleden werd mij gevraagd of ik wat teksten had die je op een kaart kon schrijven om iemand te bedanken of gewoon feliciteren.
Dus het idee was geboren om een gedichten bundel te maken


Ik heb een hard Kraft notitieboekje ring A6 hiervoor genomen 
Op de voorzijde heb ik verwerkt….  grote label, roze kant , wit kant ,jute touw
 en een houten hartknoopje dat ik geplakt heb op een gelukshanger hartje 

in de binnenzijde heb ik een met design papier een vakje gemaakt met daarop twee kleine labels met jute touw en een tekst sticker.


 op de binnenzijde van de achterkant  heb ik een wit kanten lintje, een Kraft label met daarop een tekst sticker Especially for you  geplakt.
 
en op de achterkant van het notitieboekje heb ik weer een Kraft label gebruikt en de tekst sticker handmade with love 

 thja en dan wil je het natuurlijk ook nog leuk verpakken voor dat je het weggeeft ….. en ook daar,….. heeft kimya vele leuke spulletjes voor.


 Ik heb één van de vele maten hard Kraft doosje met deksel gekozen , daarop heb ik het  design papier geplakt en daarboven op een papieren onderzetter.
 Een leuke strik gemaakt van burlap-wired lint in verschillende kleuren ,doe er ook nog even het mooie handmade lint erbij, en  dat alles knoop je mooi bij elkaar met jute touw .
 Tot slot nog een label met een leuke tekst en  het jute touw door de gaatjes rijgen van het houten knoopje met ster en je hebt een schitterend geheel voor je doosje


Je plakt er nog wat bloemetjes bij en voila…… klaar is je deksel !!

 Ik hoop dat jullie weer een idee rijker zijn ……
Ik ga dit super leuk kado vlug bezorgen en ik weet bijna zeker dat ze er super blij mee zal zijn ! 
Ik wens jullie een hele fijne dag toe en tot snel weer
veel liefs xxx Miriam 
  

2 opmerkingen: