donderdag 2 juli 2015

Zomerkriebels

Hallo allemaal,


Voor mij is dit de eerste keer dat ik mijn creatie mag plaatsen als designer van Kimya Verpakkingen.Wat een eer, maar ook best spannend.....Ik hoop natuurlijk dat jullie genieten van mijn creaties! Zelf vind ik het maar wat leuk om lekker te freubelen en anderen te inspireren!

Wat is het opeens mooi en warm buiten, het is nu dan ook eindelijk direct echt zomer. Zelf vind ik dit weer heerlijk, maar ik kan me ook voorstellen dat het voor anderen misschien net wat te warm is....Toch geniet ik ervan, het lijkt net of iedereen wat vrolijker is.....en ook zelf krijg ik er de kriebels van. De vakantie begint bijna en wat is er dan fijner om niet weg te regenen, maar lekker buiten te kunnen zijn en te genieten van zon, water en gezelligheid om je heen.....

Stiekem kreeg ik al eerder de kriebels toen ik de nieuwe papierlijn van Studio Light zag : Summer at the Beach. Prachtige kleurtjes en mooie zomerplaatjes met bijpassend papier! En toen ik het A4 klembord zag was ik helemaal om. Daar kun je alle kanten mee op......

En daar is ie dan......


Het klembord heb ik beplakt met het Studio Light scrapvel. Omdat het een prachtig vel is en ik vooral de rand wilde gebruiken heb ik hem doormidden gesneden en tijdens het plakken over elkaar heen geschoven.

En dan heb je een basis en kun je verder naar eigen smaak alles versieren....
Ik heb uit kraft papier/karton een vierkant gesneden en deze boven in het midden geplakt. Dit heb ik beplakt met het Studio Light achtergrondpapier. En zo is je basis eigenlijk al zo goed als klaar.

En dan begint het echte werk: het naar eigen smaak versieren.


De Studio Light stansvellen zijn ideaal om te gebruiken. Je hoeft niet alles zelf te knippen, maar het is een kwestie van uitdrukken en plakken. Zelf vind ik knippen wel lekker rustgevend en dus heb ik ook het Studio Light 3d knipvel gebruikt.
Het Studio Light labelvel kun je leuk gebruiken om teksten toe te voegen in het zelfde thema.
Na het plakken van alles heb ik het even laten drogen en er een memoblokje op gemaakt.


Wat vinden jullie van deze kleine schelpjes in de vorm van een hoorntje? Of die mooie witte slakkehuisschelpjes? Ik vind ze zo geweldig! Een klein doorzichtig glazen flesje en het is net flessenpost! 


Bij een memobord hoort een pen/potlood. Maar die ben je zo kwijt. Het wasknijpertje heb ik beplakt met een stukje lint. En met een stukje jute touw ertussen hangt je potlood er heel handig bij.


De bovenkant heb ik bewerkt met natural-mesh-wired band. Ik heb dit onder de klem van het bord doorgehaald en aan de achterkant netjes onder wat kraft weggewerkt.


Als laatste versier ik de klem zelf. Heel handig is het dat er in het midden een gaatje zit waardoor je diversen soorten lint kunt vastknopen. Het wat bredere burlap-wired lint is in verschillende kleuren te krijgen en geeft al snel een mooi effect. Ik heb de kleuren wit, creme, lichtblauw en zandkleur gebruikt. Dit is heel goed te combineren met jute-ribbon.Door verschillende linten te gebruiken en te knopen maak je er een speels effect van.


Het aquablauwe veertje, het anker bedeltje en de sticker maken het helemaal af. Ik vind ze zo geweldig!

Dit klembord is natuurlijk een leuk cadeautje om weg te geven.....zomaar, om iemand even op te fleuren of sterkte te wensen, als verjaardagscadeautje of als bedankje (omdat iemand bv tijdens je vakantie je huisdieren en de post heeft gedaan)
Maar het is ook iets om gewoon lekker zelf te houden of ervoor te zorgen dat je het warme zomergevoel weer even voelt.

Ik hoop dat jullie net zo van de zomer gaan genieten als dat ik dat ga doen .Iedereen die op vakantie gaat een veilige en fijne vakantie gewenst. Iedereen die thuis blijft natuurlijk ook een mooie tijd!

En geloof me, dit klembord, de Studio Light lijn en alle kimya frutseltjes maken er een extra feestje van!


Veel knutselplezier en een fijne zomer,

Lianne





3 opmerkingen:

  1. Heel gaaf gedaan hoor meis en een super mooie post ;) xx Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg gaaf gemaakt!
    Je geeft me gelijk een idee om zelf met een klembord aan de gang te gaan.
    Creatieve groet, Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Lianne ,
    Wauw dat ziet er super uit en wat een leuke accesoires heb je gebruikt .
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen