woensdag 29 november 2017

Sinterklaas.

Hoe verpak jij de sinterklaaskadootjes?? 
Ik verpak ze oa op deze manier. 
Wat kruidnootjes in een blokbodemzakje. Hier aan een leuke bagtopper met een sinterklaasliedje erop gestempeld. Wat jute eraan vastgeknoopt. Pepernoten etiket erop en op een knijper heb ik pepernoten gestempeld. Dit is een oudere stempelset van Joy. Voor het 2e kadootje heb ik een wit blokbodemzakje gebruikt. Hieraan hangt een label met daarop weer een sintetiket. Ook hierop heb ik gestempeld en dus ook de naam voor wie het is. Ik heb nl een slimme dochter die het meteen doorheeft als ik haar naam gewoon met pen opschrijf... de slimmerd.
Aan de bovenkant nog een leuk zwart-wit touw geknoopt en ook hier weer een knijper met tekst gestempeld. Simpel, maar leuk resultaat toch? Maar vergeet niet een blik te werpen op die leuke nieuwe "gelukspoppetjes". In dit geval is het de welbekende zak van Sinterklaas. Ze zijn zooooo cute, ik ben er weg van. Ook zijn er andere nieuwe binnen, oa een wortel en een S van de sint. Supercute. Deze heb ik ook liggen, maar moet ik nog even een passende verpakking voor zoeken in de inmiddels zeer uitgebreide collectie. Word vervolgd dus. (lees...er moeten nog diverse kadootjes geshopt worden ook hahahhaha) 

Voor het 3e kadootje heb ik een kleine wit pillowdoosje gebruikt. Hierop heb ik de stempel van Marianne design gebruikt. Ik vind het altijd zo grappig om te zien dat je van iets simpels niet heel gek hoeft te doen om een groot resultaat te krijgen. En hiervoor hoef je echt niet heel creatief te zijn, dit kan iedereen. Gewoon kwestie van stempelen... en klaar ben je al eigenlijk.

Maar ik heb er zoals je ziet nog een labeltje aan vast geknoopt met een etiket. Deze staan op het schrijven hiervan niet in de webwinkel en ik heb daarom een ander leuk sint etiket bij de gebruikte materialenlijst toegevoegd. Dit past ook zo leuk, maar er staan er nog veel meer in de shop. Onder het kopje thema artikelen. Heel handig, alle feestdagen en mooie feestgelegenheden onder 1 kopje. Kijk maar eens rustig rond daar.
Ook heb ik er een leuk sinterklaasstafje bij geknoopt. En nog een leuk gestanst veertje, van de zwarte pieten muts afgevallen haha.
Het zijn redelijk simpele kadootjes, maar wel zo te maken dat iedereen het ook kan. Dus ook jij.  Succes dus met het maken ervan, Liefs 
Heldere zakjes Pp blokbodem 80/25 + 25 x 250 mm 25 stuks Marianne D Craftable Bg topper - Strik CR1377 Etiket pepernoten dia 35 mm 20 stuks Clear stempel Marianne Design, Sinterklaas 5 dec Houten Knijper 7 cm naturel 10 stuksJute 7 cm x 1 meter - Bruin juteBundel jute touwtjes 25 cm, circa 100 stuks per bundelPillowbox wit middel 12.7 x 10 x 3.8 cm per stukCraftEmotions karton kraft lichtbruin 10 vel 30,5x30,5cm 220GRStafjes metaal zilver 25 stuksGelukspoppetjes, zak van piet, 15 stuksJute touw 50 meterClear stempel Marianne Design, Sinterklaas Papieren Labels wit 55 x 110 mm 50 stuksKraft etiket rond 3,5 cm, Zie ginds komt de stoomboot, 20 stuksBakery s twine set 6 kleuren 19,8 meter groen bruin
 

3 opmerkingen: