donderdag 16 november 2017

Unicorn voor Femke!!

Een kadootje voor Femke op mijn blog vandaag. Gemaakt met artikelen te koop bij Kimya. Ook nieuwsgierig geworden??? Lees dan even mee. 

Sinds kort zijn de houten ringen in de shop te vinden. Maar dat is een perfect maatje voor een rammelaar. En Femke wilde graag een Unicorn, eenhoorn hebben of iemand die haken kon voor haar. Natuurlijk wil ik dat wel hoor. En hij is zooo cute, echt een dotje om te maken. Op de eerste dag van de kreadoe, dé creatieve beurs van Nederland heb ik hem aan Femke gegeven. Dus misschien heb je hem al gezien haha. Ook het doosje waar ik hem in had gedaan heeft op de beurs gestaan dus is vast al gezien voor je als je op de stand bent geweest. 

Het harde kraftdoosje heb ik beplakt met een vrolijk design papier, de randjes zijn met versamagic beinkt. Hier en daar een pailletje geplakt. 


Met de leuke vlaggetjes stans heb ik de naam gestanst. Deze ook op het vrolijke dp geplakt. Deze heb ik ook een kleurtje gegeven met de versamagic. Mooie inkt is dat, ik ben favoriet van die inkt hihi. 


Ook heb ik er een nieuw labeltje bij geplakt, Handmade with Love.... nieuw in het assortiment van Kimya. Zo leuk!!! Ook het touwtje waar ik de letters op heb geplakt is nieuw. Mooi koord is het!! 

Onderin de hoek heb ik een toefje gemaakt met een paarse doily, diverse mooie lintjes. Wat knoopjes uit het geweldige vierkantje bakje vol met pailletjes en knoopjes. Had ik gekocht voor de fuse... maar t is net een schatkistje zoveel leuks zit erin. 
Ook nog wat curly pins, een veertje, rietjes en een houten knoopje met handmade erop. En dat alles in de leuke kleurtjes passend bij een unicorn. Hoe geweldig is dat!!


Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt gekregen om ook aan de slag te gaan. 
Liefs, 
Houten ring beuken blank 70x12mm, 5 stuks Zeer luxe hard doosje met venster kraft klein 9.8 x 9.8 x 5 cm per stuk Joy crafts Snijstencils - Alfabetbanner 29 st

Bruine kraftlabels, 6 x 1 cm, langwerpig, handmade with lovePrintable Kraft paper 175 grams - 25 sheets - A4Curly Pins, 12 stuks in frisse kleuren - lichtblauwHouten knoop handmade 1.1 x 1.9 cm 4 stuksTrouvaille mini inclusief 4 platen Rietjes hardrose streep, per 25 stuks Mini doilies paars 7.4 cm dia, 5 stuks28 Lilac Lane Shaker Mix 75g, sea glass https://kimya.nl/webshop/lint-ribslint-grosgrain-10-mm-x-1-meter-zeegroen-tiffany-p-51635793.htmlMarine koord gedraaid, 2,5 mm dik x 1 meter, mintValentina kant, wit dun fiijn materiaal, 38 mm x 1 meterShining organza, licht groen 15 mm x 5 meterVersaMagic Dew Drop - Aquatic SplashVersaMagic inktenVeertjes lichtroze circa 4 cm, per stukLace, gestijfd, 3 rijen, 25 mm x 1 meter, rose

5 opmerkingen: