maandag 8 januari 2018

Zakkies in een tassie



Goedemorgen allemaal,

Ik heb een een dubbelgevouwen tasje gemaakt met daarin vlakke witte zakjes waar weer een enveloppe in zit.


Het tasje is een wit tasje van 18 x 21 cm, deze heb ik gerild op 10 en 12 cm een hengsel losgehaald en aan de ander kant weer vast gezet, aan de zijkanten twee strookjes papier en zo heb je een soort van handtasje.

Op het handtasje een tekst uit het mooie papier van Prima Marketing, linksboven een bloemen toef, rechts onder het plaatje een roze mini envelopje met daarin een zwart hartje, daarachter een stukje opengewerkt kant, aan het hengsel twee stukje lint gestrikt met daarop een geschulpt knoopje.


In het handtasje 4 witte vlakke zakjes met daarin enveloppen, de zakjes zijn allemaal bekleed met het papier van prima marketing "Rose Quartz" en op elk zakje een ingekleurd magnolia meisje.


Op de zakjes heb ik veel met kaasdoek gewerkt, ook op alle zakjes zilveren pailletten geplakt.
Op het linkse zakje heb ik ook nog een hartjesprikker wit gebruikt, en een stukje lint met een strikje en daarop een knoopje.


Ook gebruikte ik op alle zakjes miniparels zilver en mini prills gewoon op een aantal plekken wat lijm doen en daarop de miniparels en pirlls strooien gebruik wel een lijm die transparant opdroogt bv Tacky Glue.
Hier zie rechts nog een satijnen strikje en nog een mini envelopje wat ik op de voorkant van het tasje ook al gebruikte.


On de zakjes dus enveloppen zodat je daar wat geld of mss nog een leuk kaartje in kan doen.
Ik heb de enveloppen gemaakt uit design papier, ik heb een speciaal punch board om deze enveloppen te maken.

En dat was het dan weer, ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met mijn creatie en ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!!

Lieve groetjes,



4 opmerkingen: