zaterdag 3 maart 2018

Voor de juffies, thee in een zakkie.

Vandaag even een extraatjes van mijn hand.

Voor de 12 tags of... in Februari was het thema thee, koffie of chocolademelk. Ik had gekozen voor het thema thee.
Maar ja dat Kimya bloed kruipt inmiddels overal en kan er dus niks gemaakt worden zonder dat er extra veel kimya artikelen opgaan haha. Heel handig soms want dan kunnen er extra blogposten van gemaakt worden. 


Ik heb de DDBD mal gebruikt voor de tag. Maar hier heb ik een kadootje bij gemaakt voor de juffen van mijn dochtertje. Dit kadootje viel bij hun in goede smaak. Dus waarom zou ik het jullie onthouden??? Nee he, niet leuk haha.

Zoals je kunt zien heb ik een zakje gevuld met losse thee. Hieraan zitten een paar theezakjes. De marianne design bag topper gebruikt. Wat leuke lintjes en jute touwtjes eraan. Het mooie rose quartz papier past natuurlijk geweldig bij het thema thee. En die leuke stempels met allerlei thee teksten die is ook meer dan geweldig!!


Op de DDBD mal heb ik ook het mooie rose quartz papier gebruikt. Ook weer diverse mooie lintjes en jute touw. Kraft labels en raft karton erbij. Een rietje hier, een strikje daar en klaar ben je alweer. Echt lieve mensen, het hoeft niet altijd heel veel en uitgebreid te zijn. Ook jij kunt met mooie kadootjes aankomen hoor!! Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt gekregen.
Fijne dag en bedankt alvast voor je reactie. 

Liefs, 


Hieronder vind je linken van de producten welke er zijn gebruikt. Helaas waren er op het moment van schrijven wat problemen met de foto's van de artikelen in de webshop en konden niet alle producten gelinkt worden. Onze excuses hiervoor.  Heb je vragen over een artikel, stel ze gerust. We helpen je graag. 
Heldere zakjes Pp blokbodem 60/22 + 22 x 200 mm 50 stuksEtiket Kus, lichtrose diameter 4,5 cm, 10 stukshttps://kimya.nl/content/1303+rietjes+roze.JPGBreed kant, duchesse 46 mm x 7 meter - roseEffen strik circa 24 mm 5 stuks SERIE 1 (draadje) - taupeKraft labels hartje 3 cm 5 stuksSnijstencil - Vintage Flourishes - Notities

3 opmerkingen: