donderdag 22 augustus 2019

Photo's in a bottle... met een echt mini-mini-album..


In ons laatste DT-pakket zat ook deze glazen tube. Hij is 10 cm hoog en heeft een doorsnede van 4,5 cm. Echt een leuk ding om eens een projectje mee te maken. Maar wat maak je daar dan in? Ineens vroeg ik me af of die gave eco-bruine labels erin zouden passen. En ja hoor, ze pasten! Ideetje geboren! Een echt mini-mini-album in een fles. Photo's in a bottle dus, hoe leuk?


Ik heb het gave Maja Denim & Girls gebruikt. Ik ben toch zo verliefd op dat papier, echt mijn favoriete kleurtjes. Blauw en roze.... Ik heb vijf eco-labels beplakt met dit designpapier en op alle labels aan voor- en achterkant een pocket gemaakt. Zo kunnen er dus een ienieminie-fotootjes in. (Ik heb dat nog niet gedaan vanwege privacy)De labels heb ik aan elkaar gemaakt door middel van een kleine boekbindersring. Hij is ongeveer 2 cm doorsnede. Aan de boekbindersring heb ik allemaal kleine stukjes lint geknoopt. Dat maakt het geheel gelijk helemaal af. Ik heb lintjes gebruikt uit de lintenset die Kimya bijpassend heeft gemaakt bij het designpapier. Dan hoef je niet te zoeken of het er wel bijpast. 
Op het deksel, of eigenlijk op de kurk, heb ik weer allerlei leuke dingetjes geplakt. Een hangetiketje (die ik gekleurd heb met distress oxide), een paar bloemetjes, een stukje lint, een paar meeldraadjes. Ik doe dat meestal met mijn lijmpistool, dan zit het gelijk goed vast. Als basis heb ik er een rondje designpapier opgeplakt.
Onderin de tube heb ik een klein stukje tule gelegd, dan is het niet zo kaal als het mini-albumpje in de tube zit. 


Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren met dit kleine projectje van mijn hand.
Liefs,11 opmerkingen: