maandag 28 augustus 2023

Pompoenen en Zonnenbloemen

Welkom terug op ons blog,

Wat super leuk dat je even komt kijken. Ik heb namelijk een leuk album gemaakt en wil dit graag met je delen. En natuurlijk ben ik benieuwd of je hem ook leuk vind. Er zitten nog geen foto's in, want die ga ik het eerste weekend van september maken als ik met mijn vriendin een paar daagjes op stap ga.

Ik heb als basis 2 blokbodemzakken gebruikt voor de omslag, en om ze aan elkaar te bevestigen en wat stevigheid te geven gebruikte ik een stukje grijsbord van DDBD. Het designpapier is van Craft O'Clock en heet Autumn Moods. Dit past mooi bij het weer momenteel. Voor de omslag gebruikte ik het 30,5x30,5 blok en voor de pagina's het 20,3x20,3 blokje.
Op de voorkant plakte ik wat pluisjes, witte bloemen en gele kleine bloemen van Florella. De bloemen komen ook terug op de pagina's. Op de hoekjes plakte ik nog wat pareltjes.
De pagina's maakte ik van vlakke bruine zakjes van 15x22. Ik heb ze aan elkaar geplakt en met de open kanten pockets gecreƫerd op de andere pagina. Hierdoor hoefde ik geen binding te maken want ik heb de ruggen aan de binnenkant van het album geplakt.
Verder maakte ik nog wat kleine pockets van vlakke zakjes van 7x12, waarin ik in een Ecobrown label stak. Ook heb ik hier en daar nog wat takjes met bolletjes geplakt. Ik heb labeltjes van het designpapier gebruikt om de pagina's wat aan te kleden en wat mooie strikjes in herfstige kleur. Middenin het album heb ik een dubbele pagina gemaakt van bruine Kraft en hier heb ik een mini envelopje geplakt waar weer een klein labeltje in past. Door het hele album heen plakte ik nog wat doorzichtige enamel dots zodat het net dauwdruppels lijken. De labeltjes heb ik voorzien van goudkleurige shining organza en toen was mijn album alweer klaar.
Ik ga er binnenkort met plezier leuke herinneringen in plakken. 
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.















Liefs Yvonne.




 

3 opmerkingen: