maandag 26 januari 2015

My precious daughter

My precious daughter........de woorden zeggen al genoeg natuurlijk. Nu heb ik zelf geen kinderen, maar ik ben blij dat ik vriendinnen heb die wel kinderen hebben ! En dat ik de foto's mag gebruiken.

1 van mijn vriendinnen heeft een fotoshoot gedaan met haar dochters en met die prachtige foto's en de schitterende papierlijn my precious daughter van Pion ben ik aan de gang gegaan.
Het is wel een project wat totaal buiten mijn comfort zone was. Maar ik ben er wel heel erg content mee !!

Het album zelf is gemaakt van  4 bruine papieren zakken. Ik heb de zakken gevouwen op 21 cm  zodat er een flap ontstond. Deze flappen heb ik om en om geplakt dan wel open gelaten.

De voorkant van het album. Het album wordt dichtgemaakt met behulp van een stuk lint in een bijpassend kleur.


De 1ste en 2de pagina.


Op de label die geplakt zit achter de foto op de "flap" zit weer een stukje lint. En achter het vogelhuisje zit een labeltje .


 Als je de "flap" opent zie je een grotere label. Achter de grotere foto van die prachtige meiden zit een papieren onderzetter en onder in de hoek zit nog een hartjes knoop.


Op de tweede pagina kan je zien dat ik de flap dichtgeplakt heb, zodat er een pocket ontstaat. Hierin zit een label. Op deze label zit houten knijpertje die 2 labeltjes vasthoud. Aan de label zit een mooi lintje.
Op de pocket heb ik ook weer een pocket gemaakt, hierin heb ik o.a.een gele label in gezet. Aan het gele label zit nog een stukje lint.  Ook het label erachter heeft een stukje.


Bij deze pagina heb ik de zak opgehouden, zodat ook hier weer een label in kon. Aan de zijkant van de label zit een stukje kant.


Achter de foto van de volgende pagina zit een loonzakje die is gepimpt met een stukje kant. De onderkant van dit kant heb ik versierd met  paars scrapfloss draad. Aan de bovenkant zit ook weer een stukje kant. In het loonzakje zit een label die ik gepimpt heb met een stukje jute en een hartjes knoop. 
Achter het dessignpapier zit nog een onderzetter.
Aan de onderkant van de pagina loopt een stuk wired kant.


Ook op deze pagina heb ik een loonzakje gebruikt. Aan het labeltje die in het zakje zit heb ik nog een stukje lint bevestigd. Bovenaan, achter de foto, piept een heel klein stukje creme kleurig kant.Deze pagina is ook weer rijkelijk toegedeeld met items van Kimya. Op de flap zie je een grote label, hierop zit een stuk jute en wat stukjes design papier. Op deze label zit weer een label geplakt. Achter de bedel zit een rozet van een stukje kant. Achter het rozet zit een stuk folk lace kant.
Achter de foto zit een papieren onderzetter in de vorm van een hart. Aan de onderkant van de pagina zit nog een stuk folklore kant.


Op de pocket van de pagina zit een stukje zonnebloem kant. In de pocket zit een label. Achter de foto op deze label zit een gele label en ik heb er ook 2 voetjes knopen op geplakt. Deze knoopjes zijn echt een must have voor baby projecten !!
En ook op deze pagina heb ik weer een hartjes knoop gebruikt.


En dan zijn we nu alweer aangekomen aan de laatste pagina, dit is ook de achterkant van het album. Hier heb ik een handmade etiket en een handmade label gebruikt.


Hier nog even een close-up van de labels.
Groetjes Cin !!

4 opmerkingen:

 1. Gaafff!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vindt hem supergaaf Cin!!
  Liefs, Desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar mag je zeker content mee zijn Cin! Je moet vaker uit je comfi-zone stappenšŸ˜
  Dat gaat je geweldig goed af! Ik vind het prachtig geworden!
  De papierlijn is ook goed gekozen bij het thema, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oohhh Cin wat gaafffffff jij mag wat mij betreft wel vaker uit je comfi-zone stappen hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen