dinsdag 27 oktober 2015

Winter handschoenen!

Femke (Kimya Verpakkingen) is ook begonnen met de verkoop van diverse artikelen van Dutch Doobadoo  en ik heb daarom alvast een voorbeeld gemaakt van de winter handschoenen die ze op de KreaDoe mee heeft!
Ik ben gek op winter dus voor mij geen probleem!!
En met het prachtige papier van Studio Light  erbij, heb je snel iets leuks gemaakt.


De basis heb ik 2 keer  uit wit cardstock gesneden, en daarop  het design papier.Alle randjes heb ik nog met witte gesso bewerkt om een winters sfeertje te creëren
.
Met foam heb ik de 2 handschoenen aan elkaar geplakt en de bovenkant open gelaten zodat er een zakje latte macchiato in geschoven kan worden.
Langs de bovenrand heb ik blauw kant gestrikt met daarover heen het witte sneeuwvlok lint.
Met weblint, wit lint en blauw cottoncord heb ik een mooi strik geheel in de hoek geplakt met een belletje eraan. Nog even een mooie tak gestanst uit kraft om het witte een beetje te breken.
Een doily achter het plaatje geplakt er versiert met bijpassende tags uit de papier serie  en mooie witte sneeuwvlokken.
Het flesje gevuld met kleine witte sneeuwballetjes en die bij de tekst geplakt. Wat losse sneeuwballen her en der op de handschoen nog verwerkt.


Op de andere kant heb ik een winters tafereeltje geplakt in bruin tinten. Het roesjes lint onderaan geplakt met een klein kwastje  en een strikje van wit lint gemaakt.
Ook hier her en der sneeuwvlokken geplakt en aan de bovenkant een witte knijper met sneeuwvlok gezet met daaraan een sneeuwpop gelukspoppetje.
En knoop nog op de stik en klaar is er weer een winters kaartje!

De meeste materialen kun je allemaal terug vinden  bij Kimya Verpakkingen en ook op de KreaDoe.
Mocht je nu donderdag daar zijn, kom dan even langs  rond 13.00 uur dan sta ik er ook met een aantal andere DT leden en heb je dan vragen over deze creatie( ik neem hem mee daarna toe) of over andere dingen, kunnen we je dan helpen of gewoon om even te kletsen natuurlijk!
ik hoop je dan te zien!


Liefs Tiets xx


1 opmerking:

  1. Onwijs leuke kerstwand...leuk om cadeau te doen...
    Groejtes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen