donderdag 17 november 2016

Groetjes van Sint en Piet

Vandaag heb ik voor jullie wat kleine sint cadeautjes ingepakt. Ik heb gebruik gemaakt van verschillende verpakkingsmaterialen. Je kunt er eindeloos mee variëren.Een cadeautje heb ik ingepakt met sinterklaaspapier en voor het andere cadeautje heb ik een Libelle winterfair doosje gebruikt. Deze heb ik versierd met sinterklaaslint en bouclé jute met een fout streepjeHet lint heb ik vastgeknoopt met een stukje jute touw. Bovenop heb ik nog een stukje rietje afgeknipt en tussen het lint geschoven. Ook de roe en de staf vond ik hier heel toepasselijk.
 

Een klein jute zakje heb ik gevuld met wat lekkers. Ook deze heb ik versierd met een label met daarop de sticker met de tekst "groetjes van Sint en Piet" geplakt. Deze sticker is ook in het rood verkrijgbaar. Door het gaatje van het label heb ik nog een stukje sinterklaas lint geknoopt en vastgezet met een stukje jute touw. Ik heb ook de letter S uitgestanst  en een label gestempeld met de tekst "van Sinterklaas voor....." Ook de staf mag hier natuurlijk niet ontbreken.

                  

Het volgende cadeautje heb ik verpakt in een klein bruin vlak zakje. Ik heb deze dubbel gevouwen en vastgezet met een stukje rood/wit touw. Verder heb ik er nog een stukje sinterklaaslint omheen gevouwen en een sticker met een mijter opgeplakt.

   

 Om het geheel wat op te fleuren heb ik een kant en klare label versierd met een gestempelde sinterklaas tekst, sinterklaas sticker en twee verschillende soorten lint.

 

Het laatste cadeautje heb ik ook ingepakt in een klein bruin vlak zakje. Op de rechter onderzijde heb ik een tekst gestempeld. Aan de linker bovenkant heb ik een stukje jute en een stukje kant geplakt en deze heb ik met een klein wit knijpertje vastgezet. Daarboven op een label sticker "kadootje van Sint" geplakt en het geheel nog versierd met een Sint en Piet gelukspoppetje, een klein mini jute zakje en een uitgestanste letter S.

 

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren.

 Veel liefs
Jolanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten