maandag 27 november 2017

Een 'DREAM ' album


Hallo allemaal , hier ben ik weer....weer met een album.....hihi

Ik had deze gelijk gemaakt toen ik de Zutter had aangeschaft, maar toen kwam dat mooie Amber Moon papier en mòest ik dat gewoon gebruiken (zie mijn vorige post) dus vandaar nu deze voor m'n nieuwe post. 

Ik heb nu ook weer het mooie papier van Prima Marketing gebruikt, Rose Quarts.
Ik heb zwart als ondergrond gebruikt...ik vind dat toch wel heel gaaf. Op de voorkant een tekstplaatje, wat ook in dat A4 blok zit. Dan nog wat rietjes, een stukje (verschrikkelijk) mooi kant, een slotje, en dat gave gaatjes...tja, hoe moet ik het noemen...want lint is het volgens mij niet? 


Hij is nog vrij bescheiden gebleven qua dikte.


Mijn bladzijdes zijn grote zakken...(bijna)op de helft dubbelgevouwen, dat is dus een pocket geworden. Ik heb er drie gebruikt. Er zit een groot kaartje in. 


Ik heb ze versierd met witte doilys (taartrondjes), tekstkaartjes, bloemetjes en radertjes. En hier en daar een stukje filmstrip en kleine tags. 


Ook heb ik weer een bladzijde van mica gemaakt en daarop een mooie tekst gestempeld met donkerbruine stazon. Dat werkt het beste op mica trouwens.


Ik heb op de zwarte tags een klein zilver klemmetje gedaan, zo wordt ie wat stoerder. Ook heb ik er een zwarte raaf op geplakt...deze stans is van Tim Holtz.
Hier in het midden kan je nog een mooie tekst zelf schrijven.


Deze bladzijde is een schudvariant, leuk met wit glimmende en roze pailletjes.


Hier linksonder heb ik een strookje leer met tekst geplakt, is zo leuk om te verwerken! En weer een pocket met tag....wat zeg ik....wel twee!!!

Ook hier weer een doily en de raderen.


En wat vinden jullie van dat leuke leren bandje, links op de foto, SMILE..LOVE..DREAM staat er op.....ik vind het geweldig !

De tekst is van My Favourite Things.....er staat eigenlijk Hello Beautiful....maar het Hello heb ik er afgeknipt. Ook heb ik hier en daar een kleine kurken tag geplakt.


Op de achterkant (wel aan de binnenkant) heb ik een bruine zak met blokbodem geplakt. De onderkant omgevouwen zodat je een pocket krijgt. Met in de zak een tag.
Hier en daar zit ook nog wat gaas achter.


Dit zijn de losse tags uit het album.


En dan nog de achterkant....niet vergeten hè ? Ik heb er een kwastje en een flesje met magisch poeder aangehangen.... ;)


Dit was hem weer van mijn kant....ik hoop dat jullie hem leuk vinden en er misschien inspiratie uithalen.

Groetjes 1 opmerking:

  1. Hallo Martine,
    Wat kan ik hier nu gaan schrijven hmmmm ......
    Dat je album weer mooier is,dan mooi hè dat zijn wel de gepaste woorden voor zo een mooi en gedetailleerde creatie echt WoW WoW WoW
    Mvg gina België

    BeantwoordenVerwijderen