woensdag 29 november 2017

Sinterklaas

Hoe verpak jij de sinterklaaskadootjes?? 
Ik verpak ze o.a. op deze manier. 


Wat kruidnootjes in een blokbodemzakje. Hier aan een leuke bagtopper met een sinterklaasliedje erop gestempeld. Wat jute eraan vastgeknoopt. Pepernoten etiket erop en op een knijper heb ik pepernoten gestempeld. Dit is een oudere stempelset van Joy. 

Voor het 2e kadootje heb ik een wit blokbodemzakje gebruikt. Hieraan hangt een label met daarop weer een sint-etiket. Ook hierop heb ik gestempeld en dus ook de naam voor wie het is. Ik heb nl een slimme dochter die het meteen doorheeft als ik haar naam gewoon met pen opschrijf... de slimmerd.
Aan de bovenkant nog een leuk zwart-wit touw geknoopt en ook hier weer een knijper met tekst gestempeld. Simpel, maar leuk resultaat toch? Maar vergeet niet een blik te werpen op die leuke nieuwe "gelukspoppetjes". In dit geval is het de welbekende zak van Sinterklaas. Ze zijn zooooo cute, ik ben er weg van. Ook zijn er andere nieuwe binnen, oa een wortel en een S van de sint. Supercute. Deze heb ik ook liggen, maar moet ik nog even een passende verpakking voor zoeken in de inmiddels zeer uitgebreide collectie. Word vervolgd dus. (lees...er moeten nog diverse kadootjes geshopt worden ook hahahhaha) Voor het 3e kadootje heb ik een kleine wit pillowdoosje gebruikt. Hierop heb ik de stempel van Marianne design gebruikt. Ik vind het altijd zo grappig om te zien dat je van iets simpels niet heel gek hoeft te doen om een groot resultaat te krijgen. En hiervoor hoef je echt niet heel creatief te zijn, dit kan iedereen. Gewoon kwestie van stempelen... en klaar ben je al eigenlijk.Maar ik heb er zoals je ziet nog een labeltje aan vast geknoopt met een etiket. 
Ook heb ik er een leuk sinterklaasstafje bij geknoopt. En nog een leuk gestanst veertje, van de zwarte pieten muts afgevallen haha.
Het zijn redelijk simpele kadootjes, maar wel zo te maken dat iedereen het ook kan. Dus ook jij.  Succes dus met het maken ervan, Liefs 


3 opmerkingen: