donderdag 11 januari 2018

Mixed media Pallet (deel 1)

Hoi hoi,

Wat leuk dat je weer komt kijken.
Voor ik het vergeet eerst nog alle goeds voor het nieuwe creatieve jaar, 2018!! Maak er een bijzonder jaar van. Ga ik ook doen.
En daarom start ik dit jaar met een blog welke je in de volgende blog pas af ziet. Waarom?? 
Omdat het best een flinke klus is haha.

Op een pallet heb ik met structuurpasta en een mask de pallet bewerkt.


Daarna heb ik er diverse artikelen gelijmd. O.a. veer,  hartjes, rietjes, knijper, kaasdoek, houten klosje. Ook heb ik een stukje schilderstape geplakt. dit heb ik een beetje rommelig geplakt. En om hetgeen wat sneller te laten drogen gebruik je de heattool. 


Diverse bloemen en wat oude spulletjes uit de schuur erbij. 


Dit ziet er in het begin gewoon ECHT NIET uit. Allerlei verschillende dingen door elkaar en dan ook nog in de meest onmogelijke kleuren. Maarrrrr.......


Zodra je alles in de zwarte gesso hebt gezet word het al een beetje beter. Ook weer ff de heattool erop om te drogen. Maar dan nog is het niks haha. 


Het leukste (en vieze) werk moet nog komen... maar ik vind het niet erg om vieze vingers te krijgen. En de ideale craftsheet is onmisbaar bij dit project... want je veegt hem zo weer schoon. 
 Met de ink sprays van Craft Emotions heb ik hier en daar wat inkt gesprayd. Dit doe je naar eigen inzicht.


Voor de finishing heb ik hier en daar wat accents gegeven met de wax van Finnabair. Nieuw in het assortiment bij Kimya. Zo leuk, en de geur is heerlijk. Lijkt chemisch spul, maar ruikt heel zoetig. Heel mooi toverspul!! En ook de Nuvo mousse is rijkelijk gebruikt op dit project. 


Als laatste heb ik een klein fotolijstje erop geplakt. Hier heb ik een stukje papier van de GEWELDIG mooie papierlijn Zella Teal geplakt. En nog 2 bloemen uit de serie Zella Teal. Deze heb ik wel een beetje met de wax bewerkt. Zo past het allemaal mooi bij elkaar.Zoals je ziet.... is het even iets heeeeel anders dan je gewend bent. Maar zoals ik aan het begin van deze blog zei is dat het uit 2 delen bestaat. Dus voor nu laat ik je nog even in spanning en hou het in de gaten wat het uiteindelijk worden gaat.... Liefs, Esther


8 opmerkingen:

 1. OWWWWW Esther - wat is dit mooi - hier zou ik wel wat meer van willen weten hoe jij dit maakt! Echt prachtigggggggg.........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal het een x stap voor stap fotograferen en posten okay. Wat wil je precies weten???dan neem ik dat mee 😁

   Verwijderen
 2. Dit is echt schitterend.
  Ook zooo leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O......wat.....gaaf !! Ik wil ook een keer kliederen

  BeantwoordenVerwijderen