maandag 1 januari 2018

Winter time


Allereerst de allerbeste wensen voor 2018 en dat het maar een knutselrijk jaar mag worden! En omdat we nog lekker in de winter zitten heb ik voor jullie een project in winterse sferen gemaakt.

Ik heb me laten inspireren door de scrap en bep van 18 oktober.

De basis is gemaakt van 2 kleine tasjes met hengels, paperbags en cardstock.


De voorkant heb ik beplakt met designpapier van Echopark. Het blijft een super mooie winterlijn. Ik heb voordat ik het designpapier heb opgeplakt er een rondje uitgesneden en daaronder een bolblister geplakt. Ik heb hem wat gevuld met wat ijskristallen. verder heb ik hem nog versierd met wat plakparels en burlap bloemetjes. Aan de bovenkant heb ik nog 2 roestbruine belletjes bevestigd.


Zo ziet de zijkant eruit.


Binnenin de zakjes heb ik labels geschoven. Deze heb ik beplakt met designpapier, verschillende soorten lintjes/touw, labels, bindertje, doilly, zakje. Ook ben ik met de fusetool aan de slag gegaan en heb het zakje gevuld met nep sneeuw en sequins. Verder heb ik nog lekker gekliederd met gesso.


Hier nog een detailfoto van de plakparels


De roestkleurige belletjes


De bolblister heb ik gevuld met ijskristallen voor een winters effect.De achterkant heb ik lekker basic gehouden. Ik heb het geheel bovenaan nog vastgeknoopt met een rood lintje.


Veel liefs,

3 opmerkingen: