donderdag 22 februari 2018

vintage moments...


Hallo allemaal , hier weer een post van mij . 
Sinds de Doedag van 13 januari ben ik om........wat mixed media aangaat ! Wat is dat leuk om te doen zeg! Je smijt van alles op een canvas , kaart of zoals hier...op een doosje , je geeft het een kleurtje en klaar......hihi...nou nee, zo werkt het dus niet. Maar...je kan wel veel op je project kwijt.
Ik heb het doosje van Graphic 45 gebruikt...de zwarte. ( helaas geen foto)


Ik heb dus wat papieren artikelen er op geplakt, zoals een prikkertje met ster, een stukje vlaggenlijn, een paar labeltjes en ik heb wat tandwielen gestanst. Ook zitten er bronzen bloemen op , een bijen-bedeltje en een sleutel. Ook heb ik er een knijpertje en een houten knoop opgeplakt. Dan zit er nog een beetje kaasdoek op en een stukje band met gaatjes . Als het dan allemaal vast zit ga je het weer met gesso besmeren, ik heb wit gebruikt. (mijn idee was nl om hem een stuk lichter te houden....is niet gelukt....). Daarna spray je er de kleur op die je wilt...ik heb (koper) rood en bruin gedaan. En dan als allerlaatste heb ik een stempeltje van Gorjuss gekleurd en er opgeplakt .Het woord "vintage moments" komt van de onderste rand van het papier wat ik gebruikt heb .

Hier onder dan het album wat er in zit....


Het woord Album heb ik bij Ali gekocht....zò mooi....
Het papier wat ik gebruikt heb is van 13 arts (als het goed is), Nostalgia, Vintage moments en Rose gardens.....Hier op de voorkant heb ik het dus beide gebruikt.


Dan heb ik op de binnenkant daarvan een papieren zakje gevouwen, zo dat het een pocket wordt. Hier zitten labels in. Op de andere bladzijde zit een klein papieren zakje met label. En een label met een koperen bedeltje.


Hieronder iets waardoor het doosje dus niet dicht kan........hihi


Ik heb een penseelzakje een paar keer omgevouwen zodat hij een soort harmonica wordt. 

De ene kant.....


En de andere kant... en in het bovenste stukje bleef nog een beetje ruimte over om er twee kleine labeltjes in te doen. Het woord You is ook van Ali .


Hier ben ik aan de slag gegaan met de vlaggenlijn van Joy.....ik vond het wel een leuk ideetje.....


Hier zit een mini pergamijn-zakje opgeplakt met daarin een label waar ik een roze mini envelopje op geplakt heb . En ik heb om een kraftlabel ( klavertje 4 vorm) een beetje oudroze shimmerlint gewikkeld . En tegen de achterkant zit weer zo'n zelfde zakje, een paar keer gevouwen zodat je een pocket krijgt . En ook weer twee labels er in.


Dit is dan de achterkant....ook weer de twee verschillende papiervellen gebruikt en er een stickertje opgeplakt.


Hier dan alle labels uit het album......


Dit was mijn blogpost...ik hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen...en ik vind reacties erg leuk om te lezen.....hint hint.


Groetjes van mijOmdat er problemen zijn met de webshop kan ik niet alles linken.....sorry daarvoor

       

2 opmerkingen:

  1. gaaf, ik vind het mixed media ook zo leuk. hihi wat niet eigenlijk ;). Je hele creatie is prachtig. Gr. Miriam

    BeantwoordenVerwijderen