maandag 6 augustus 2018

Een avondje gezelligheid...
Een avondje gezellig bij de buren op de koffie. Dan ga je toch niet met lege handen daar heen? Ik nam iets gezelligs mee voor hen. Het geval wil alleen dat onze buurman blind is. Ik heb me dus weer lekker laten gaan met Mixed Media zodat mijn buurman kon voelen aan het kadootje. Dat werd enorm op prijs gesteld.Wat heb ik gedaan? Mijn basis is een hard kraftdoosje. Of nouja...de helft van een hard kraftdoosje. Het deksel of de bodem, dat maakt niet uit. Met één doosje kun je twee van zulke toffe projectjes maken. Ik heb dus twee stukken cardstock van 20 x 20 cm gesneden en aan elkaar geplakt met een
brede strook. Dit ril je zo'n centimeter of 8 aan de onderzijde, ongeveer om de 10 cm omdat het kraftdoosje in mijn geval 10 x 10 cm was. Dan plak je het geheel om het kraftdoosje heen en plak je een tweede strook papier op de naad. Nu is het geheel aan de onderkant vierkant en aan de bovenkant rond. Een soort emmertje heb je nu gemaakt. Ik heb er nog een hengsel aangemaakt zodat het echt een emmertje werd.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan op een stukje designpapier met Mixed Media. Dan zou ik dat later op de emmer plakken. Op een vlakke ondergrond werkt nu eenmaal prettiger ;) Dus een stukje designpapier van 10 x 10 cm lekker vol zitten kliederen met allerlei leuke en mooie materialen. 


Dit is het resultaat geworden. Dit heb ik op het emmertje geplakt. 


Maar daarna had ik de smaak te pakken en ben verder gegaan met de Mixed Media. Ik heb nog een bagtopper gemaakt voor aan een blokbodemzakje vol met nootjes en een flessenhanger voor aan de wijn. 
Uiteindelijk werd dit het resultaat:Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren. Mocht je vragen hebben over bepaalde technieken of heb je andere vragen, laat ze gerust hieronder achter. Dan probeer ik of ik je kan beantwoorden. 

Liefs,

2 opmerkingen: