donderdag 30 augustus 2018

One of a kind...


Hallo allemaal ,

Ik heb dit keer misschien wel iets wat jullie bekend voor komt ...ons Dt- dagproject . Dat wil zeggen...een gedeelte er van . Het is de scrap en bep van 27 juni jongstleden . Ik heb dus nu alleen de vlopjes gebruikt .
Ik heb nogal wat papier in huis....ahum...is dat bekend bij een van jullie??? Uiteindelijk heb ik een paperpad van Studio Light gebruikt . Er staat alleen geen naam op....
Ook heb ik een ticketmal gebruikt van SL . Dan zit er op de voorkant zo'n gave tekst van Tim Holtz....ik ben daar dus echt verliefd op !! Ook heb ik wat woordjes gebruikt van Tim Holtz . Voor de rest nog wat grote parels , een stukje slinger, wat touw en gaas . Dit is de achterkant, nooit vergeten hoor!!
Ik gebruik daar altijd die geweldige stickers voor...je hebt ze in kraft en zwart...zò leuk !

O ja, hij sluit met zo'n leuke sluiting....een rondje met een splitpen erdoor ( niet te strak) en dan van achter naar voor met een touwtje of lintje eromheen wikkelen .


Ik heb drie enveloppen gebruikt van 10 x 15 . Op de voorkant heb ik smal ribbelpapier geplakt en daarop gekleurd en dessinpapier . Omdat ik eerst de ticketmal eruit had gedraaid ( maar dus niet passte) heb ik er een punt uit geknipt....staat eigenlijk best leuk !Nog wat kleine kraft labeltjes erachter en een kraft ster er bovenop .Ook heb ik er een stukje washitape overheen geplakt .
In de vlopjes zit een kaart .... die zou je dus op kunnen sturen .Ik ben dus weg van deze dame ( Hi Kaylee van Some Odd Girl ) .....ik heb ze alle drie anders gemaakt , zo krijgt ze dus iedere keer een ander gezicht . Ik heb haar gemat op zwart cardstock . Dan erbij nog wat leuke tekstjes van Tim . Bovenop zit zo'n leuk klemmetje , daarmee kan je de kaart ook makkelijk uit de envelop pakken....slim hè ?
Ik heb ze gekleurd met Distress inkt , ook van Tim Holtz .Dit was hem weer , ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Vind het ook leuk als jullie een reactie achterlaten.....

Tot een volgende post !!

Groetjes , 2 opmerkingen: