vrijdag 21 december 2018

Kerst geschenkjes

Hoi, wat leuk dat je even de moeite neemt om even een kijkje te nemen in deze al zo drukke tijd.
Vandaag wil ik je 2 doosjes en een shaker laten zien. 
Van de doosjes heb ik de zijden beplakt met dessignpapier, een wat oudere lijn van kasiercraft, maar zoo mooi. 

Uit de deksel heb ik bij beide doosjes een ster uitgestanst met de bigshot. En in de 2 flapjes die je normaal naar binnen klapt heb ik een half rondje geponst.


 Zo ontstaat er een opening zodat je er een zakje in kunt doen, maar dit nog gezellig aan de bovenkant uitsteekt. In de blokbodemzakjes heb ik chocolaatjes gedaan en het zakje dichtgemaakt met een bindertje. Hieraan wat gezellige kerstlintjes geknoopt en een rond label met een etiket eropgeplakt.

 Langs de rand wat fluffy stuff, dit is zo leuk en nog niet zo lang bij Kimya verkrijgbaar. Maar het lijkt op witte tipex, maar als je het verhit met je heattool gaat het opbollen. Lijkt wel een witte purschuim. Zoo tof. En een leuk effect, net echte sneeuw. 
Op het etiket zijn wat sterretjes geplakt. Deze zijn van Dutchdubadoo en heb ik met embossing bewerkt. Ook al zo leuk toch!! 
Op de voorkant van de doosjes heb ik diverse artikelen uit de kimya shop gebruikt. 

Van wat gaas en rietjes tot een glazen flesje met sneeuw gevuld, bedeltjes erbij, belletjes en een sneeuwvlok.

 Maar ook het labeltje met merry Christmas niet vergeten. 
Zo worden het toch hele andere doosjes om te geven?

Maar toen bedacht ik me... ik was toch nog niet klaar. Ik vond namelijk in mijn zoektocht naar een artikel voor deze post een shaker. En hij zat een beetje dwars te doen in mijn doos met spullen, want wilde hem ook niet pletten. Dus daar moet nu wat mee gebeuren.
Ik heb de beker genomen en de buitenkant omtrokken op wit papier. Hierop heb ik 2 kleine kerstboompjes en een rendierplakker geplakt. Wat grote en kleine sneeuwbolletjes en nog wat losse sneeuw ertussen geplakt. 

Dit past dus perfect in de bolle deksel van de beker. 
Om de beker 3 winterse lintjes en een klein doosje eraan. Hieraan ook wat lint geknoopt en een belletje en een bedeltje vastgemaakt. 

De beker is gevuld met chocolademelk-poeder. Erbovenop nog wat mini marshmallows en je hebt een toffe traktatie!!! 
Laat je mij weten wat je ervan vind?? 

Liefs, Esther


Hieronder nog diverse artikelen welke ik heb gebruikt. Niet alles staat hier, maar mocht je een vraag  hebben over een artikel, vraag het gerust. 

Libelle winterfair doosjes, 75 x 55 x 65 mm 20 stuksShake beker 300 cl, per 10 stuks Kraft labels rond diameter 5 cm 5 stuksKraft labels Ster 6 x 6 cm 5 stuksEtiket wit, do not open before christmas, 45 mm 10 stuksEtiketten HoHoHo, wit/zwart 45 mm 10 stuksBindertjes met tekst especially for you 25 stuks - BruinHeldere zakjes Pp blokbodem 60/22 + 22 x 200 mm 25 stuksRoestbruine belletjes, circa 1,5 cm, 48 stuks Sneeuw organza 63 mm x 1 meter, wit met sneeuwvlokLint zilvere sneeuwvlok 25mm breed, per meterKerstbomen wit met sneeuw, 4 stuks, 6 cmBedeltjes sneeuwster 14 x 11 mm, per stukZakje sneeuwbolletjes 2-3 gram wit 3 mm bolletjesSneeuw, 2 gram, (echte) sneeuwHouten plakkers 3 kleuren Rendier, 3 cm 25 stuksFlesjes dia 11 mm hoogte 23 mm, per 2 stuks

8 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf idee Esther! Heel mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaf idee Esther! Dit geeft net iets leuker 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Esther,
  Wat een gaaf idee die doosjes en dat rondje met de fluffie stuffy WoW mooiiiii
  Juist tussen de producten vind ik niet de fluffy stuffy of hoe het ook noemt hahaha
  Mvg gina België

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi gina, ik denk dat hij momenteel even op is. Want ik krijg m ook niet gevonden. Anders even n mailtje naar info@kimya.nl voor de fluffy stuff. Zij kunnen je precies vertellen of hij op is en wanneer hij binnenkomt. Bedankt voor je reactie! Groetjes fijne dagen esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  หนังตลก

  BeantwoordenVerwijderen