maandag 13 mei 2024

Thank You

 

Dag iedereen,

Welkom weer bij een nieuw blog van Kimya. 

Deze week was het weer mijn beurt om iets te maken en te schrijven voor jullie. 

Enige tijd geleden kreeg ik van een knutselvriendin een mooi cadeau in de bus voor mijn verjaardag en ik wilde graag iets terug geven. Ik had nog wat leuke tekst stempels liggen die ze leuk vond en daarbij begon het idee van een soort swap kado. Ik heb hiervoor het prachtige designpapier Lovely when you read van Craft O'clock gebruikt.


Ik ben begonnen met de thee zakken op maat te snijden en te versieren met het designpapier. Ik heb de zijkanten van de theezak schuin afgesneden en om deze te sluiten heb ik de stans Postage Stamp van Gummiapan gebruikt. Daarop heb ik een wax zegel geplakt (uit eigen voorraad) met de tekst ‘open me’.De buitenkant van het cadeau heb ik gemaakt van bruin cardstock. Aan de ene kant heb ik de zakken, samen met de buitenkant, ingebonden met mijn Bind it all. Aan de andere kant heb ik een bronzen sluiting gebruikt. Zo krijg je een soort boek idee.


Om de kadootjes te verpakken heb ik 2 verschillende maten van de bruine zakken gebruikt. De bruine zak middel en de bruine zak klein. Deze heb ik dichtgeplakt en in de thee zakken gedaan. Eén kleine en een grote per zak. Deze heb ik dichtgeplakt met leuke stickers. Op de grote zak heb ik nog de Sint-jakobsschelp stans gebruikt van Gummiapan. Onder de sticker love op de middelgrote zak heb ik wat kaasdoek gebruikt.

Verder heb ik nog wat knip plaatjes uit de extra set van het bijpassende designpapier.


Verder heb ik de versiering wat klein gehouden, aangezien het papier al erg druk is qua print. Ik heb nog lint aan de spiraal geknoopt, strikjes gebruikt en de quotes van Tim Holtz erbij geplakt.

Bedankt weer voor het lezen en hopelijk tot snel!

Harte Groet Ilona

Geen opmerkingen:

Een reactie posten