maandag 27 juni 2016

A day at the beach!

Ik heb me deze keer laten inspireren door een Scrap Online van Tiets en de zee/maritiem thema dingetjes van Kimya. 
De beschrijving van het album kun je op de blog van Tiets vinden. De voorkant heb ik beplakt met designpapier van Authentic. Op pinterest heb ik gezocht naar verschillende quotes wat met zon, zee, strand te maken heeft. Hiervan heb ik verschillende uitgeprint en in het album geplakt .


Onder de quote heb ik een stukje opengewerkt rood lint geplakt, deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar en daaraan een stukje guirlande zeester bevestigd. Ik heb een klein glazen flesje gevuld met zand en er aan vast geknoopt.

                           

Binnenin het album heb ik nog rode labels geschoven. Hier kun je evt een persoonlijke tekst of boodschap op zetten. Op de eerste pagina heb een stukje visnet met kleine dotjes lijm vastgezet. Op de tweede pagina heb ik een stukje designpapier en jute geplakt en wat bijpassende plaatjes uit het stansvel van Studiolight. De kleuren van het stansvel komen overeen met de kleuren van het blok designpapier, dus mooi te combineren.Op de volgende pagina heb ik onder de blauwe quote een stukje grijze tule bevestigd dat is op de foto bijna niet te zien. Op de volgende pagina heb ik nog een stukje wit opengewerkt lint geplakt en versierd met verschillende soorten schelpjes uit het stansvel.


De volgende pagina's heb ik versierd met wat maritiem/zee lintjes, designpapier en verschillende plaatjes uit het stansvel


 Onder de quote links heb ik nog een stukje blauw jute geplakt en deze heeft aan beide zijden een wit randje.Ook nieuw is het lint gehaakte bloemetjes. Op de rechterpagina heb ik aan het label nog een zeepaard bedeltje bevestigd en een sticker "hand made" erover heen geplakt.


Zo ziet de voor en achterkant eruit. Het geheel heb ik met eerst met dubbelzijdig tape en touw in elkaar vastgezet en daarna versierd.Het zeepaard bedeltje.En nog een detailfoto van het flesje en stukje quirlande

                                         photo Signature Jolanda_zpslp39i4o5.gif

            Hieronder vind je nog een overzicht van de door mij gebruikte producten. 
Door op het plaatje te klikken kom je bij het desbetreffende artikel in de webwinkel.
                   

3 opmerkingen: