donderdag 1 maart 2018

Tell the beezzzzzzz..


BBZZZZZZZZ..............

Al een tijdje lag dat prachtige papier van Tell the bees in mijn kast. Te wachten tot ik er eindelijk in durfde te snijden. Ken je dat? Heb je mooi papier gekocht, wil je er niet in snijden want dat is zoooo zonde. En maar doorheen bladeren, en nog eens kijken en weer bewonderen. Nou precies dát had ik dus bij de Tell the bees-lijn. 



Maar het moment was ineens daar. Het zonnetje scheen lekker buiten en ik kreeg ineens zin in een mooi klein Tell-the-bees-projectje. Een gondeldoosje beplakt met het mooie papier. Daarop heb ik met embossing-inkt een paar rondjes gestempeld en ze bepoederd met embossing-poeder en even met de heattool erop en voila..... daar zijn hele mooie goudkleurige rondjes op je project. Met een tag-stansje een paar moois tags uit het prachtige papier gestanst en ze bewerkt met een beetje bruine inkt. Daarna bij elkaar geboden met het een en ander aan mooie lintjes erbij. Dat geheel heb ik vastgebonden aan mijn gondeldoosje met een touw wat ik om het doosje heengewikkeld heb. Met de letterstempeltjes en bijbehorende stansjes heb ik de letters van BEDANKT uitgestanst en opgeplakt. Nog een flesje en een kwastje eraan en klaar ben je! 



In het gondeldoosje zit een klein helder blokbodemzakje met daarin heerlijke honingthee. Een mooie bag-topper van Marianne uitgestanst en dan heb je weer een mooi afgewerkt zakje. Ik heb er een paar theezakjes bijgedaan. Even opgerold en omwikkeld met een touwtje zodat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen. Ook nog een paar tags erin met daarop een lieve boodschap. 





 

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een creatie van mijn hand te zien. Laat gerust een reactie achter hier, dat vind ik leuk! Onder deze tekst zie je weer alle artikelen die ik gebruikt heb. Klik je op desbetreffend artikel? Dan kom je direct in de webshop terecht, hoe handig?

Liefs,






Pillowbox kraft groot 16.8 x 13.3 x 3.8 cm per stuk Tell the bees Paper Pad, 30,5 x 30,5 cm, 40 vellen dubbelzijdig 200gr. Snijstencil & Stempel - Alfabet/Nummers in cirkel 25x60 mm/ø 11 mm
Bruine kraftlabels, afm. 6 x 1 cm, langwerpig, handmade with love 5 stuks Kwastjes met eindkap 3.2 cm bruin 2 Flesjes dia 22 mm hoogte 30 mm, per 2 stuks Embossing Powder (1oz) - Copper Versamark inktkussen Transparant VM-000-001 lint double face satijn 3,5mmx50m goud Weblint 50 mm x 50 meter - Goud  Boucle, jute met fout steekje bruin 25 mm, per meter Lint Nastro dress, natuurlint met ijzerdraad, beige, 12 mm x 1 meter Heldere zakjes Pp blokbodem 60/22 + 22 x 200 mm 50 stuks Marianne D Craftable Bg topper - Strik CR1377  Joy Crafts Paper distresser

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk!
    Haha....ik heB Tell the bees het ook nog liggen maar vind het ook zo zonde om in te snijden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf zeg! En ik snap hem helemaal hoor Monique 😉

    BeantwoordenVerwijderen