zaterdag 29 november 2014

Geralien kreatie!

Mijn tweede creatie is er weer één met het prachtige Scandinavian Christmas papier. In het pakketje van Femke zat het rode zakje en die past zo mooi bij de kerst.
Ook heb ik een Kraft blokzak gebruikt. Van de blokzak heb ik aan de bovenkant 2 cm afgesneden. Als de blokzak plat is kun je de blokbodem omvouwen, zo krijg je de insteek voor de 2 kleine labels.
 Vouw van het rode zakje ook de bodem om en steek het omgevouwen deel achter de omgevouwen blokbodem van de Kraft zak (zie foto). Bewerk alle randen van de zakken en het papier wat je gebruikt met Distress inkt Walnut Stain.


Plak eerst een stuk scrappapier (Scandinavian Christmas Studio Light) van 16x14,6 cm op de Kraft zak. Stans randjes uit het bruine basispapier van Studio Light en plak ze achter het rode zakje en plak dan het rode zakje op de Kraft zak.

Plak een stuk blauw scrappapier van 9x14,6 cm op het omgevouwen deel van de Kraft zak.

Stans een ijsster uit het bruine basispapier en plak het op het blauwe scrappapier. Neem een lang stuk jute touw en sla het 2 x om het omgevouwen deel van de Kraft zak en strik het.
Plak nu het omgevouwen deel aan de zijkanten vast. Laat het in het midden open zodat de labeltjes erachter kunnen. Stans nog een ijsster uit het bruine basispapier en plak het op het rode zakje.
Beplak 2 kleine en 1 grote label met basispapier van de Scandinavian Christmas line .

Maak er gaatjes in en haal er een stukje kant en jute touw doorheen. Hang aan het grote label ook nog een bedeltje.
Versier het geheel nog met knoopjes, plakparels, houten sterretjes en plaatjes die bij de Scandinavian Christmas line horen.

Ik wens iedereen veel knutselplezier met de producten van Kimya!

Groetjes Geralien Hoftijzer

2 opmerkingen:

 1. Wat een prach creatie.
  Bedankt voor je uitleg.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi zeg......
  Ik blijf verliefd op dit mooie papier......

  BeantwoordenVerwijderen