maandag 22 februari 2016

Beterschap!

Ziek zijn is voor niemand fijn, en wie wil dan niet verwend worden met een mooie beterschap kaartje of totaal iets anders …Nou ik wel hoor!!


Deze keer heb ik gekozen voor een  Brievenbus doosje. Kimya heeft verschillende maten, dus zit er zit altijd wel een geschikte maat voor je bij.
De doos is beplakt met het mooie papier van Studio light  love en home. 


In het midden heb ik een pergamijn loonzakje geplakt met daarin een grote label. 
Aan het label zit een stukje jute touw met daar omheen een strikje van kant.
 

Onder de bloementoef ziet een stukje kant geplakt. Tussen de bloemen zit  het mooie roze lint verwerkt,  aan een takje van een bloem heb ik het schattige houten handmade knoopje  bevestigd met een stukje jute touw.


Op de achterzijde heb ik weer het mooi kanten lint gebruikt met daarop  grijze mesh-wired lint  het zwarte hart met de handmade sticker  maakt het geheel weer helemaal af.

Zo doosje is klaar….. op zich al erg leuk om te krijgen ..maar er moet natuurlijk ook nog iets in.


Ik heb één MDF hart beplakt met het zelfde papier als van het doosje ,een pergamijn loonzakje met de grote label erin mag zeker niet ontbreken, een mini papieren onderzetter  en een klein kraft envelopje doet het ook altijd goed. U ziet dat zitten, onder het plaatje dat ook van dezelfde serie “Love en Home” van Studio light is.


In het bloementoefje zit een mini flesje verwerkt met daarin een stukje weblint met daaraan het houten handmade knoopje.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe…. en als het even kan …..niet ziek worden hoor!

Veel liefs Miriam!

5 opmerkingen: