vrijdag 5 februari 2016

Mini album in box

 Het ging lekker afgelopen weken met bedenken van nieuwe setjes voor de winkel.. Deze keer heb ik een doosje van Grapic45 gepimpt met daarin een zelf bedacht mini album.
Het prachtige papier van Studio Light - Love & Home leent zich hier prima voor!
Er zitten erg veel Kimya artikelen in verwerkt   dus ga er maar even voor zitten en geniet van de foto's.
.

  Het doosje beplakt met het papier met hout structuur erop en hierop ene flinke bloementoef gedaan met blaadjes. Een ovaal gestanst en daar meteen een shaker kaart van gemaakt met een mooie toepasselijke tekst.
Een roze lintje heb ik aan de zijkant gestrikt.


Met lint met weeffout heb ik  het doosje dicht gestrikt.


En kijk het album er eens in liggen te pronken!


De labels van Kimya mogen natuurlijk niet ontbreken in een album en deze heb ik dan ook in diverse maten verwerkt! Ook ben ik erg fan van het naturel mesh wire dat vind ik echt zo fijn werken.


 Het album bestaat uit platte zakjes en kleinere loonzakjes en deze heb ik om en om elke 3 stuks in elkaar gelegd en met touw in het midden vastgestrikt. Je kunt natuurlijk als je alleen het album maakt ook grotere zakjes gebruiken.
Hier zie je o.a. een doily verwerkt, met mini label en groen cotton cord met een wit labeltje eraan.


  Een klein kraft hart stickertje kun je overal wel kwijt en ja touw is niet weg te denken in mijn albums.


 Links heb ik diverse artikelen verwerkt. een pergamijn zakje met daarin wit label, een roze KUS sticker, rozenband wit en een kraft ribbel label.


 Op sommige pagina's is het papier al zo mooi dat ik er verder weinig op verwerkt heb.. hier dan 2 kleuren kantjes op elkaar met een ronde tag met daarop een handmade sticker en een strikje gemaakt van groen lint en nu ik het opschrijf zijn het toch alweer 5 artikelen!


 Op de labels plak ik altijd mijn restjes papier, ik bewaar die dus ook altijd dus je kunt je voorstellen wat een bende het hier soms is! Ook kleine stukjes lint en kant gebruik ik hierop.


  Links heb ik weer een stuk breder mesh wire verwerkt met daarop een stukje wit kant.. Je kunt net bovenin het kwastje niet zien hangen door het watermerk.


 Ook hier weer diverse maten labels!


 Links heb ik een pagina gedaan zonder papier maar met een stuk jute,  een klavertje 4 label met tekst en daaronder een recht stukje jute in een andere kleur met een tekst sticker.
Rechts heb ik in de hoek het papier terug geslagen en met een brad vast gezet zodat ik een label in de opening kon schuiven met een stukje roesjes lint met roze touw. Het mini envelopje paste perfect op deze pagina!
Tenslotte nog roze rozenband geplakt met een hele mooie tekst gestempeld op een label.

Liefs Tiets

5 opmerkingen: