donderdag 14 juli 2016

Mailbox


Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie een mailbox zien, 't is een vouwdoosje wat in een magazine "box cards 2" zit, super makkelijk uitdrukken vouwen en pimpen maar, nou ja ik had in mijn enthousiasme een kaarsenstandaard meegenomen bij de action die echt veel te groot was voor deze mailbox dus ik moest eerst uitvogelen waar ik hem op ging zetten, dat is dus een grote klos geworden die ik ooit eens bij Xenos heb gekocht.

In de mailbox heb ik natuurlijk leuke post verstopt in de vorm van een ieniemini album.


Ook nog een kraft-envelopje wat ik bestempeld heb en waar je eventueel een briefje of kaartje voor de ontvanger in kan doen!!
Als eerste heb ik de hele mailbox beplakt met het mooie pion papier en ook de klos heb ik beplakt met papier, daarna heb ik de voet en rondom de mailbox alles dichtgeplakt met tilantia, zo werk je alle oneffenheden af en tis wel een mooi gezicht vind ik!


Op de voet een bloementoef met een flesje gevuld met kraaltjes en hierop een satijnen strikje, roze papiertouw waar ik een krul mee gemaakt heb, de filmstrip en een handmade knoopje.
Op de mailbox een bloementoef waar ik een ornament kraft labeltje in verwerkt heb met daarop de tekst "mail" ook deze alfabet stickers heeft Kimya tegenwoordig in het assortiment, en een klein houten bloemen knoopje.


Zoals ik al zei in de mailbox een mini album, en tis echt ieniemini hoor, ik heb hem gemaakt van 4 pergamijn zakjes van 6,5x10,5 cm, in de zakjes witte labels van 11x5,5 cm die ik afgekort heb op 8,5cm zodat ze in de zakjes zouden passen, alle labels zijn afgewerkt met dat lieve vlinder lintje, kant en touw.
Op de voorpagina een bingo stempel, een hartvormig kraft labeltje en een hartjes knoop.


De alfabet stickertjes lekker veel gebruikt zoals jullie zien, op het bannertje en op het kaartje in het mini envelopje bij het envelopje ook nog een satijnen strikje geplakt.
op de volgende pagina wat labeltjes gestempeld een stukje van een bindertje met tekst en een plastic harten knoopje, aan de ander kant een pocket gemaakt met wat labeltjes erin en de pocket afgewerkt met een stukje kant.


Weer die lettertjes he hihihihi, dit maal op een kraft vlaggetjes lijn die ik over een strook breed kant met daaroverheen het lieve vlinderlint heb geplakt ook nog een houten bloemen knoopje.
Aan de andere kant weer een stukje van een bindertje met tekst, een mini kraft labeltje met tekst erop gestempeld en in het hoekje een satijnen strikje .
Op de achterkant nog een handmade kraft etiket.


Zo dit was mijn mailbox ik hoop dat ik jullie wederom heb kunnen inspireren en ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Lieve groetjes, Sandra 

 

1 opmerking:

  1. ¸.•♥•.¸¸.•♥• Absolutly WONDERFUL •♥•.¸¸.•♥•.¸
    ♥-lich
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen