maandag 19 september 2016

Kadootjes gemaakt voor DT dag


Afgelopen 10 september hadden we een DT dag met het team van Kimya.  En Esther had bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om voor elkaar kleine swappies te maken.
Super leuk idee maar ik moest wel ff  bedenken wat ik dan ging maken... Maar ja toen ik de bagtopper van Marianne Design voorbij zag komen wist ik het meteen.

Het deed me denken aan de winter lekker met chocolade melk en slagroom!! Dus eerst naar de supermarkt om de spulletjes te halen en toen aan de slag.
De transparante zakjes heeft Kimya natuurlijk volop, alleen ik moest weer een slag groter anders paste  het pakje slagroom er niet in!
Dus zakje gevuld met 3 chocomelk zakjes, het slagroom pakje en natuurlijk wat mini chocolaatjes om het compleet te maken.
Het zakje met nietjes dicht gemaakt en uit cardstock een sneeuwrand gestanst en deze  eromheen geplakt.
De bag topper heb ik uit kraft kleurig cardstock gestanst  en door de opening kon het rietje geschoven worden met daaraan de ster label met let it snow sticker!
Door de bovenkant van de bagtopper nog een leuk bijpassend lintje gedaan met eromheen cotton cord met een zilveren glittertje...zo gaaf!
Her en der wat sneeuwbolletjes en wat  ook de zilveren sneeuwvlok confetti geplakt.
Ook had ik nog sneeuwpop gelukspoppetjes dus die mochten er ook op! En om het geheel af te maken nog wat rinkelende belletjes geknoopt!
 Het was echt een feestje om van iedereen weer wat anders te mogen ontvangen!!

Tiets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten