donderdag 15 september 2016

Kleine cadeautjes

Afgelopen zaterdag hadden we een DT dag met het hele team bij Kimya in Arkel. We hadden van tevoren afgesproken dat iedereen een zelfgemaakt kleinigheidje voor elkaar zou maken. Wat is nou leuker om van het hele team zelfgemaakte cadeautjes te krijgen?
Ik heb een transparante blokbodem zakje gevuld met verschillende snoepjes. Om de bovenkant heb ik een stukje textiel gevouwen.


Om het geheel compleet te maken heb ik er nog een lintje omheen geknoopt en hieraan een labeltje met een stukje rietje bevestigd met een stukje rood/witte touw. Natuurlijk mag de boodschap met het stickertje "veel liefs" niet ontbreken.


Ook heb ik een transparante blokbodemzakje gevuld met 2 kleine flesjes shampoo/bodycream. Ook hier heb ik om de bovenkant een stukje textiel gevouwen en nog een blauwe label. Hieraan heb ik weer een kleine label bevestigd met de tekst "goede reis"


Tot slot heb ik aan de bovenkant nog een stukje touw vastgebonden. Kleine cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen.


Voor de jarige Job heb ik een vlakke transparant zakje gebruikt en er zeepjes in gedaan.
Om de bovenkant heb ik een stukje jute gevouwen en daarbovenop een stukje kant met roosjes geplakt. Onder het jute heb ik een afgeknipte label geschoven met daarop een stukje opengewerkt lint geplakt en een tekststicker. Door het labeltje heb ik een nog een bindertje bevestigd.Ook helemaal geïnspireerd door Halloween volgende maand heb ik een kleine snoepverpakking gemaakt. Ik heb een stukje kraft gerild en gevouwen. Op de voorkant heb ik een klein bruin zakje geplakt met daarin een label.


Binnenin heb ik een klein transparant zakje met plakstrip gevuld met Jelly Beans. Ik heb deze en de bovenkant van het doosjes vastgemaakt met een stukje organza. Aan het labeltje heb ik nog een stukje lime groen ijzerdraad bevestigd.

Jolanda

3 opmerkingen: