donderdag 19 januari 2017

Happy valentine's day

Deze keer ben ik weer met een gourmet kraft venstertasje aan de slag gegaan.Ik heb de basis heel simpel gehouden. Ik heb alleen de flap van het tasje met designpapier beplakt. Aan het hengsel heb ik nog kraft label met schulprand bevestigd en bovenop de label heb ik nog een ronde cirkel van designpapier geplakt en daar boven op zit nog een rood houten hart met witte stippenOp de label en onder het houten hart heb ik nog een cirkel uit designpapier gestanst.Voor binnenin het tasje heb ik een pocketalbum gemaakt.
Deze is heel makkelijk zelf te maken.
Ik heb een stuk rood cardstock gesneden van 9 x 22 cm. Deze heb ik dubbel gevouwen. De randjes heb ik met een hoekpons afgerond.
Voor de voorkant heb ik een stuk designpapier gesneden van 6 x 22 cm. Deze heb ik ook dubbel gevouwen en op het rode cardstock geplakt. (alleen de onder en zijkanten vastplakken met dubbelzijdig tape)
Voor de achterkant heb ik een stuk designpapier gesneden van 8 x 22 cm. Deze heb ik ook dubbelgevouwen en aan de achterkant van het rode carstock geplakt (alleen de onder en zijkanten vastplakken met dubbelzijdig tape)
De voorkant van het album heb ik beplakt met designpapier.
Aan de onderkant heb ik een stukje mint kant geplakt.De binnenkant van het album heb ik ook beplakt met o.a. teksten uit het designpapier, een stukje rode grosgrain lint met witte hartjes, een rood gekleurde hartjes knoop en een stukje opengewerkt lintIk heb voor, achter en binnenin het album verschillende labels geschoven. Hiervan heb ik aan de onderkant 6,5 cm afgesneden, zodat ze mooi in het album passen.
Ik heb ze versierd met designpapier, gelukspoppetje, een klein envelopje, een rietje, verschillende bindertjes, rood/wit geblokt touw, een rood met witte stippen hart etiket.De andere labels heb ik versierd met een doily en kraft etiket en een stukje jute hartjeslint                   

Op de achterkant van het pocketalbum heb ik een sticker "handmade especially for you geplakt.Hieronder nog een overzichtsfoto van het tasje en albumIk hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met mijn tasje.

                                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten