donderdag 30 augustus 2018

One of a kind...


Hallo allemaal ,

Ik heb dit keer misschien wel iets wat jullie bekend voor komt ...ons Dt- dagproject . Dat wil zeggen...een gedeelte er van . Het is de scrap en bep van 27 juni jongstleden . Ik heb dus nu alleen de vlopjes gebruikt .
Ik heb nogal wat papier in huis....ahum...is dat bekend bij een van jullie??? Uiteindelijk heb ik een paperpad van Studio Light gebruikt . Er staat alleen geen naam op....
Ook heb ik een ticketmal gebruikt van SL . Dan zit er op de voorkant zo'n gave tekst van Tim Holtz....ik ben daar dus echt verliefd op !! Ook heb ik wat woordjes gebruikt van Tim Holtz . Voor de rest nog wat grote parels , een stukje slinger, wat touw en gaas . 



Dit is de achterkant, nooit vergeten hoor!!
Ik gebruik daar altijd die geweldige stickers voor...je hebt ze in kraft en zwart...zò leuk !

O ja, hij sluit met zo'n leuke sluiting....een rondje met een splitpen erdoor ( niet te strak) en dan van achter naar voor met een touwtje of lintje eromheen wikkelen .


Ik heb drie enveloppen gebruikt van 10 x 15 . Op de voorkant heb ik smal ribbelpapier geplakt en daarop gekleurd en dessinpapier . Omdat ik eerst de ticketmal eruit had gedraaid ( maar dus niet passte) heb ik er een punt uit geknipt....staat eigenlijk best leuk !



Nog wat kleine kraft labeltjes erachter en een kraft ster er bovenop .Ook heb ik er een stukje washitape overheen geplakt .




In de vlopjes zit een kaart .... die zou je dus op kunnen sturen .Ik ben dus weg van deze dame ( Hi Kaylee van Some Odd Girl ) .....ik heb ze alle drie anders gemaakt , zo krijgt ze dus iedere keer een ander gezicht . Ik heb haar gemat op zwart cardstock . Dan erbij nog wat leuke tekstjes van Tim . Bovenop zit zo'n leuk klemmetje , daarmee kan je de kaart ook makkelijk uit de envelop pakken....slim hè ?
Ik heb ze gekleurd met Distress inkt , ook van Tim Holtz .



Dit was hem weer , ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Vind het ook leuk als jullie een reactie achterlaten.....

Tot een volgende post !!

Groetjes , 















2 opmerkingen: