maandag 25 februari 2019

Hoera!! Een jongetje geboren...

Laatst is er een klein jongetje geboren. En dan kun je niet met lege handen aankomen toch?
We hadden een heel lief rammelaartje gekocht maar dat had geen verpakking. Geen probleem! Met de spullen van Kimya Verpakkingen is dat zo opgelost tenslotte.Men neme een witte blokbodemzak en gaat daarmee aan de slag. Ik heb mijn pixiepowders maar weer eens 'van stal gehaald'. Lang geleden dat ik die gebruikte. En ze zijn zo leuk!! En je hebt zo snel resultaat ook. 


Ik nam dus een stuk aquarelpapier en maakte dat nat met een kwast en water. Daarna heb de pixiepowders eroverheen gestrooid en die hun werk laten doen. Hier en daar een klein beetje bijsturen met een kwastje maar verder gaat het lekker zijn eigenwijze gang. Let it go!! Vervolgens heb ik de achtergrond gewoon aan de lucht laten drogen. Toen het droog was ben ik met Versamagic inkt aan de gang gegaan. In bijpassende kleuren, da's niet zo moeilijk aangezien er 36 kleurtjes Versamagic zijn. Hier en daar een stempeltje en klaar is je achtergrond.

Aan de bovenkant gebruikte ik zo'n leuke klem. Daar heb ik een paar roestige bellen aan gehangen en wat shiny organza lint en gelijk heb je een toffe sluiting.


En dan de zak verder aankleden. Ik heb de achtergrond op de blokbodemzak geplakt en ben van daaruit verder gegaan. Een toffe hartjes-slinger erop gemaakt. Hier een daar een blauw pailletje en een wit dropje van Nuvo. En dan in het hoekje nog een toefje met het een en ander aan Kimya-leuks. Onder andere een curly pin, een strikje, een knijpertje en het toffe Oceania lint. En aan de andere kant heb ik een jongetje op een bankje geplakt. Beide zijn stempelafdrukjes van Magnolia. Ook maakte ik er nog een kaartje bij in dezelfde stijl. Zo heb je dan met twee dingen gelijk iets leuks om weg te geven.Hierbij nog een paar extra foto's die ik maakte van het project.
Als je een woord stanst in dezelfde kleur als je achtergrond is dan heb je een hele sjieke kaart aan de binnenkant.  
Ik hoop dat ik jullie weer op idee├źn heb gebracht zo met deze blog. 
Liefs,2 opmerkingen: